GRİMRAGGER
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
dostum teşekkür ederim talimatları eksiksiz yaptım sorunsuz etkinleştirildi
Hayır gerek yok.hocam bunu bir kere yaptıktan sonra bir daha bir şey yapmama gerek var mı
Konuyu okursan yazıyor, hayır gömülmüyor.ve bu OEM gibi anakarta gömülmüyor değil mi
Olması normal mi? @keremcnsz24Ben hazır keyin üzerine yaptım oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
KMSpico ile etkinleştirmiştim sonra böyle yaptım key değişti nasıl oldu anlamadım ama değişti.
Hazır key derken para ile aldığınız OEM keyi mi diyorsunuz?Olması normal mi? @keremcnsz24
KMSpicodan etkinleştirdim ve sizin dediğiniz yoldan değiştirdim ve kabul etti.Hazır key derken para ile aldığınız OEM keyi mi diyorsunuz?
Tamam zaten olması normal, aynı yöntem.KMSpicodan etkinleştirdim ve sizin dediğiniz yoldan değiştirdim ve kabul etti.
O kalıntılar nasıl benimle virüs programı silmez mi?Tamam zaten olması normal, aynı yöntem.
İstediğiniz şekilde değişebilirsiniz fakat format öneririm.
KMSPICO kalıntıları hâlâ sizinle.
Hayır.O kalıntılar nasıl benimle virüs programı silmez mi?
Sadece format atacağım ve kalıntılar silinecek değil mi ?Hayır.
Format tek çözüm, başka türlü gitmiyor meret sistemden.Sadece format atacağım ve kalıntılar silinecek değil mi ?
Format atacağım dosyalar kalsa öyle format atsam sıkıntı olur mu?Format tek çözüm, başka türlü gitmiyor meret sistemden.
Windows ve görev zamanlayıcısından silsen bile kalıntıları var.
Windows(R), Core edition (58e97c99-f377-4ef1-81d5-4ad5522b5fd8) etkinleştiriliyor...Hocam önce bu bilgisayara sağ tıklayıp windows sürümünüze bakın, sonra ona uygun olan keyi kopyalayın.
Mesela ben Home kullanıyorum, benim kodum TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırmam lazım, giriyorum ve şunu yazıyorum:
cscript slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Sonra Enter tuşuna basıyorum daha sonra ise şunu yazıyorum:
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
Sonra tekrar Enter tuşuna basıyorum daha sonra ise şunu yazıyorum:
cscript slmgr.vbs /ato
Dediklerimi sırası ile yaparsan hata vermez. 2 bilgisayarda da bu şekilde kullanıyorum, hata falan almadım.