Ücretsiz windows etkinleştirme programları nasıl çalışır

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,006
Eskiden böyle bir programla etkinleştirmiştim, bu programlar bir servera ağa bağlıyordu galiba tam bilmiyorum sanki orda çalışan bir bilgisayarmış gibi olduğu için de windows etkinleştiriliyordu ama şimdi oem key aldım ürün anahtarımı değiştir diyerek kendi keyimi girdim ama şu kafama takıldı ben hala o ağa sunucuya bağlı mı gözüküyorumdur ve çıkış yapabilir miyim ordan, eski key hala bir yerlerde kayıtlı mıdır silebilir miyim?

Tavsiyem Sıfırdan temiz format atın keyinizi kullanın. Daha evvelki kullandığınız lisanslar işe yaramaz sistemde sorunda yaratmaz.

Tavsiyem Sıfırdan temiz format atın keyinizi kullanın. Daha evvelki kullandığınız lisanslar işe yaramaz sistemde sorunda yaratmaz.
format atma şansım maalesef ki yok
daha önceden bu yöntemle yapmıştım
1677696618502.png

sanırm burada bi sunucuya bağımlı kalıyoruz nasıl kopartırım bu bağımlılığı

kms server göremedim burada ama regeditte yani kayıt defterinde kayıtlı oluyormuş nasıl bulabilirim ordan silmem gerekiyor ya da ben kendi keyimi girince otomatik olarak kms server silinmiş midir
slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns
Sıfır sistem kurarak lisans işlemini yapsanız köklü çözüm olacaktır. KMS kalıntıları varsada formatta hepsi gidecektir. Üstteki komutlar kms'i kaldırma komutları olarak netten edindim kullanılmaktaymış. Ne kadar etkili olur fikrim yok işe yarasın diye eklenmiştir sadece.

slmgr.vbs /upk
slmgr.vbs /cdns
Sıfır sistem kurarak lisans işlemini yapsanız köklü çözüm olacaktır. KMS kalıntıları varsada formatta hepsi gidecektir. Üstteki komutlar kms'i kaldırma komutları olarak netten edindim kullanılmaktaymış. Ne kadar etkili olur fikrim yok işe yarasın diye eklenmiştir sadece.
bu kodları girince muhtemelen şuanki kendi keyim de silinecek sonrasında tekrar girersem keyimi kabul eder mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284
Son üye
cadokece
Geri