Asus v249qgrUcuz olan 144 Hz monitör önerir misiniz?
Asus vp249qgr
1000 TLLütfen bütçe belirtin size göre ucuz ne kadar bilmiyoruz.
Onu görmüştüm iyi midir?Asus v249qgr
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Çok iyi bir monitor. Her monitörde olduğu gibi ölü piksel çıkma olasılığı var tabii, eğer çıkarsa iade edersiniz. Buraya da monitörün incelemesini bırakayım1000 TL
Onu görmüştüm iyi midir?
Bütçem i baya aşıyorBu monitörü de alabilirsiniz güzeldir
![]()
Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung CRG5 LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.255,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1000 tl fiyata 144hz yokBütçem i baya aşıyor
2. el faturalı kutulu ve mümkünse garantili almanı öneririm bu bütçeyle. Ben AOC G2460PF aldım 1000TL'ye gayet memnunum. Ama youtube dan ölü piksel testi yapmayı falan öğren almaya gidince test de yap. Tabi benim fikrim 2. ele karşı olabilirsin ama garantisi olduğu sürece ve test yaptığın sürece sıkıntı olmaz1000 TL
Onu görmüştüm iyi midir?
Teşekkür ederim2. el faturalı kutulu ve mümkünse garantili almanı öneririm bu bütçeyle. Ben AOC G2460PF aldım 1000TL'ye gayet memnunum. Ama youtube dan ölü piksel testi yapmayı falan öğren almaya gidince test de yap. Tabi benim fikrim 2. ele karşı olabilirsin ama garantisi olduğu sürece ve test yaptığın sürece sıkıntı olmaz![]()