MonteCapz
80+ Bronze
Dahası
İnstada bir reels da elemanın tekinde şöyle bir Ferrari ceketi gördüm. Onun gibi ucuz F1 Ceketi varsa link atar mısınız?
Hocam insta dan alma taraftarı pek değilim eldende bilmiyorum alır miyimkonuya baktım 1 saat sonra instada dolaşırken karşıma çıktı. Çok ilginç. Bu tür durumları çok yaşamaya başladım. Neyse konuyu uzatmadan link salayım.
Güvenilir mi bilmiyorum alabiliyorsan elden al.
instagram dışında satılmıyor bunlar satılsada cok pahalı diye biliyorum yanlışsam düzeltin.Hocam insta dan alma taraftarı pek değilim eldende bilmiyorum alır miyim
Hocam ucuz demsitim ya çakmada olur bı cekete 3k bayilmamSCUDERIA FERRARI 2023 Team REPLICA Sweatshirt | Kırmızı | Puma | Sku: 763414_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ SCUDERIA FERRARI‘nin gerçek taraftarları için, bu yarı fermuarlı sweatshirt, SCUDERIA FERRARI ekibi tarafından sahada 2023 sezonu boyunca giyilir ve pistin ruhunu besler.tr.puma.comSCUDERIA FERRARI Race MT7 Track Ceket | Kırmızı | Puma | Sku: 620936_02 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ İkonik MT7 FERRARI Race MT7 Track Ceketiyle serin havaya karşı hazır ol. Yumuşak yapısı ve nemi hapseden kumaşıyla öne çıkan bu standart kesim erkek eşofman üstü, yarış pistinde veya dışında herkes için bir vazgeçilmezdir.tr.puma.comSCUDERIA FERRARI 2023 Team REPLICA Kadın Polo | Kırmızı | Puma | Sku: 763425_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ SCUDERIA FERRARI‘nin gerçek taraftarları için, bu polo yaka tişört, SCUDERIA FERRARI ekibi tarafından pistte sezon boyunca giyilir ve sahanın ruhunu besler.tr.puma.comSF Sainz Tee | Kırmızı | Puma | Sku: 763419_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ SCUDERIA FERRARI‘nin ve sürücü Carlos Sainz‘ın gerçek hayranları için üretilen bu tişört, pistlerin ve FERRARI‘nin ünlü yarışçısının ruhunu yansıtıyor.tr.puma.comSF Team Jacket | Kırmızı | Puma | Sku: 763413_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ SCUDERIA FERRARI‘nin gerçek taraftarları için, bu ceket tişört, SCUDERIA FERRARI ekibi tarafından pistte sezon boyunca giyilir ve sahanın ruhunu besler. Yarış gününde kuru kalman için yenilikçi suya dayanıklı kaplama sunar.tr.puma.comSF Team Softshell Jacket | Kırmızı | Puma | Sku: 763422_01 – PUMA Türkiye | Resmi Alışveriş Sitesi
ÜRÜN HİKAYESİ SCUDERIA FERRARI‘nin gerçek taraftarları için, yumuşak katmanlı by ceket, SCUDERIA FERRARI ekibi tarafından pistte sezon boyunca giyilir ve sahanın ruhunu besler.tr.puma.com
Hatta 4-5k misHocam ucuz demsitim ya çakmada olur bı cekete 3k bayilmam
ucuz alınca 2 yıkamaya kırmızı beyaza dönüşürHocam ucuz demsitim ya çakmada olur bı cekete 3k bayilmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta 4-5k mis
instadan aldıkların için diyorumSanmıyorum ya 500tl ye aldığım şeyde o kasar kalitesiz olmaz
Hocam F1 takım ceketi demiştimKanka defactoda şu model var mağazada denemiştim çok güzel değerlendirebilirsin.
Siyah Erkek Su İtici Oversize Fit Kolej Yaka Fermuar Kapamalı Cepli Mevsimlik Hafif Suni Deri Bomber Mont Ceket 2797333 | DeFacto
AradıÄın Siyah Erkek Su Ä°tici Oversize Fit Kolej Yaka Fermuar Kapamalı Cepli Mevsimlik Hafif Suni Deri Bomber Mont Ceket en uygun fiyatla DeFacto'da! Yeni sezon Siyah Erkek Su Ä°tici Oversize Fit Kolej Yaka Fermuar Kapamalı Cepli Mevsimlik Hafif Suni Deri Bomber Mont Ceket için hemen...www.defacto.com.tr