Neler Yeni

Ucuz Fiyat Performans Monitörlerde Artık SAMSUNG Panel Olmayacak.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Samsung reis bitti artık f/p monitörler tarihe karıştı şimdi ViewSonic zamanı bence tam f/p aslında TCL de kötü bir marka değil be @Abdullah Hacıgül

yusuf34

80+ Silver

WentWorth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Enes Malik Uysal
Arkadaşlar biliyorsunuz Samsung, Çin'deki Suzhou LCD Panel farbrikasını TCL'ye sattı. Samsung alt sınıf LCD panel değil de QD Panellere odaklanmış durumda.

Neyse epeydir bu konuyu takip ediyorum ve biliyorsunuz ucuz F/P monitörlerde al beniyi arttıran en büyük etken Samsung üretimi bir panel olmasıydı ama bugün yerli ve yabancı bir çok markanın ucuz F/P modellerin "yeni siparişlerde" Samsung Panel bulunmadığı bilgisini aldım üretim halen Samsung ekibiyle mi devam ediyordur orasını bilemem ama marka olarak yeni stoklarda Samsung olmadığını biliyorum. HERKESİN DİKKATİNE.
Ufff arkadaş birkaç ay içinde monitör alıcaktım oldu mu şimdi bu

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Haydaa, bunu haber yaptın; Samsung panelli ucuz monitörlerin fiyatını arttırırlar şimdi 😁

WicHar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Atilla Sert
Arkadaşlar biliyorsunuz Samsung, Çin'deki Suzhou LCD Panel farbrikasını TCL'ye sattı. Samsung alt sınıf LCD panel değil de QD Panellere odaklanmış durumda.

Neyse epeydir bu konuyu takip ediyorum ve biliyorsunuz ucuz F/P monitörlerde al beniyi arttıran en büyük etken Samsung üretimi bir panel olmasıydı ama bugün yerli ve yabancı bir çok markanın ucuz F/P modellerin "yeni siparişlerde" Samsung Panel bulunmadığı bilgisini aldım üretim halen Samsung ekibiyle mi devam ediyordur orasını bilemem ama marka olarak yeni stoklarda Samsung olmadığını biliyorum. HERKESİN DİKKATİNE.
Abi peki suanda Asus VG24VQ Alınır mı? cunku bunu alicaktim buraya danismaya gelmistim bu yazdigini gordum.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram