Neler Yeni

ucuz güç kaynağı

gaclaruhgelio

80+ Bronze
500w alırsan 2070 bile takarsın çokda kasmaya gerek yok eve trafo bağlamıyoruz sonuçta. tabi herkesin düşüncesi

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
500w alırsan 2070 bile takarsın çokda kasmaya gerek yok eve trafo bağlamıyoruz sonuçta. tabi herkesin düşüncesi
500 aliyorsun da 12v dan kac verecek o da onemli gelecege donuklukden dolayi daha ust w lara cikilmasi daha iyi olacak dir

gaclaruhgelio

80+ Bronze
500 aliyorsun da 12v dan kac verecek o da onemli gelecege donuklukden dolayi daha ust w lara cikilmasi daha iyi olacak dir
Canım kaliteli bir 500w psu 450w dan aşağı vermez yeni nesil kartlara baksana 100w güç tüketiyor nvida tarafında. Neden hala yüksek almak gerektiğini savunuyorsunuz

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Canım kaliteli bir 500w PSU 450w dan aşağı vermez yeni nesil kartlara baksana 100w güç tüketiyor nvida tarafında. Neden hala yüksek almak gerektiğini savunuyorsunuz
Ilerisi icin zaten kaliteli olacak 650w da olsa 500 de olsa fazlasini alip gelecek icin elimizde tutsak ne olur ileride degistirmek vs vs yerine daha mantikli 650w almak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canım kaliteli bir 500w PSU 450w dan aşağı vermez yeni nesil kartlara baksana 100w güç tüketiyor nvida tarafında. Neden hala yüksek almak gerektiğini savunuyorsunuz
Bu arada o psu daha fazla elektrik harciyacak gibisinden dusunupte boyle diyorsan bir sey bilmiyorsundur o cekebilecegi max guc onun disinda 2 si de ayni sistem ne kadar istiyorsa o kadar w verir ama gelecek icin yuksek w daha iyidir

Ayrica psu kendisini ne kadar az kullanirsa sistemi ne kadar rahat beslerse o kadar iyi olur

Son düzenleme:

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Ilerisi icin zaten kaliteli olacak 650w da olsa 500 de olsa fazlasini alip gelecek icin elimizde tutsak ne olur ileride degistirmek vs vs yerine daha mantikli 650w almak

Bu arada o PSU daha fazla elektrik harciyacak gibisinden dusunupte boyle diyorsan bir sey bilmiyorsundur o cekebilecegi max guc onun disinda 2 si de ayni sistem ne kadar istiyorsa o kadar w verir ama gelecek icin yuksek w daha iyidir

Ayrica PSU kendisini ne kadar az kullanirsa sistemi ne kadar rahat beslerse o kadar iyi olur
Ben cebimi düşünüyorum bilader hadi bundan 5-10 yıl önce psu alıp yeni nesil kartlarda kullanan birisini göster 4 pinden 8 pine çıkıldı şimdi 8+4 . Kullanmıyacağın w için neden 100-150 lira fazla veriyim ki ne kadar beslerse o kadar iyiyse herkes 1050w psu alsın o zaman.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Ben cebimi düşünüyorum bilader hadi bundan 5-10 yıl önce PSU alıp yeni nesil kartlarda kullanan birisini göster 4 pinden 8 pine çıkıldı şimdi 8+4 . Kullanmıyacağın w için neden 100-150 lira fazla veriyim ki ne kadar beslerse o kadar iyiyse herkes 1050w PSU alsın o zaman.
Hem biraz abarti hem de fiyati alinmayacak sekilde olacaktir adamin butcesi varken ve eahatlikla yetiyorkeb gayet alinasi bu konuyu birada kapatiyorum

gaclaruhgelio

80+ Bronze
Hem biraz abarti hem de fiyati alinmayacak sekilde olacaktir adamin butcesi varken ve eahatlikla yetiyorkeb gayet alinasi bu konuyu birada kapatiyorum
Ya bana 500w ın yetmeyeceği bir sistem dizsene 2070s ve üstü hariç

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Ya bana 500w ın yetmeyeceği bir sistem dizsene 2070s ve üstü hariç
Tamam da niye haric ilerde upragate yapar arkadas psu degismesine gerek kalmaz hem alicisida cikmayabilir bilemezsin satamaz da yukseltme ve ilerisi icin cok daha iyi olacaktir
NOKTA

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,655
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom