UCUZ HAT ALIP NETGSM GEÇMEK

LutfuPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
367
Arkadaşlar ikinci bir hata ihtiyacım var, netgsmde hat fiyatları 400civarı gösteriyor.Herhangibir operatörden en ucuza hat nereden bulabilirim(pttcell bimcell vb de olur).Büyük operatör bayiileri ay sonlarında ucuza satıyorlar diye bilgi duydum.

Ayrıca eskiden 3 ay operatör değiştirilemez kuralı vardı hala devam ediyor mu?

Arkadaşlar ikinci bir hata ihtiyacım var, netgsmde hat fiyatları 400civarı gösteriyor.Herhangibir operatörden en ucuza hat nereden bulabilirim(pttcell bimcell vb de olur).Büyük operatör bayiileri ay sonlarında ucuza satıyorlar diye bilgi duydum.

Ayrıca eskiden 3 ay operatör değiştirilemez kuralı vardı hala devam ediyor mu?
öyle bir şey yok ya taahhütün yoksa geçiş yapabilirsin sorun olmaz.
başka bir forumda okuduklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum.

öyle bir şey yok ya taahhütün yoksa geçiş yapabilirsin sorun olmaz.
başka bir forumda okuduklarımdan yola çıkarak yorum yapıyorum.
Öyle bir şey var. Vodafoneye geçemedim bu olaydan dolayı çok iyi bir kampanyayı kaçırmıştım. Asıl Taahhüt ile alakası yok taahhütün varsa bile cayma bedelini ödeyip geçebilirsin.

Öyle bir şey var. Vodafoneye geçemedim bu olaydan dolayı çok iyi bir kampanyayı kaçırmıştım. Asıl Taahhüt ile alakası yok taahhütün varsa bile cayma bedelini ödeyip geçebilirsin.
cayma bedelini ödeyip geçebilirsin, turkcellin yaptığı kampanya için turkcell kullanan kullanıcılar bimsell'e geçip tekrar turkcell'e geçtiler 1 hafta içinde. Öyle bir şey olmuş olsaydı geçiş yapamazlardı.

cayma bedelini ödeyip geçebilirsin, turkcellin yaptığı kampanya için turkcell kullanan kullanıcılar bimsell'e geçip tekrar turkcell'e geçtiler 1 hafta içinde. Öyle bir şey olmuş olsaydı geçiş yapamazlardı.
Büyük ihtimalle bende öyle yapacağım türkcell de tahahhütümün bitmesine 55 gün var.
Tahhütsüz vodafone geçip geri türkcell e döneceğim.En ucuz tahhütsüz hangi firma hocam biliyormusunz

dostum ev interneti içinde mobil hat içinde bu kural geçerli. 3 ay sonra geçiş yapabilirsin kendim geçemedim diyorum.
1726223809452.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,858
Üyeler
190,654
Son üye
kekeme
Geri