200 300 TL BANDINDA en iyi mekanik klavye nedir??
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
g213 mekanik degilG213 kesinlikle öneririm
ne zamandır kullanıyosun onun haricinde bi sorunun varmıGamepower ogre red switch rgb klavyesine sahibim. Klavyeden oldukça memnunum fakat bir eksi tarafı var oda tuşlara bastığında metalik ses geliyor. Da nın videosunda çıkmamış duymak istiyosan başka incelemelere bak anlarsın. Sorun olursa seve seve cevaplarım.
Knk ogre galiba sonradan basma Türkçe tuş ve küçük enter barındırıyor senin bu eksileri hakkında yorumun neGamepower ogre red switch rgb klavyesine sahibim. Klavyeden oldukça memnunum fakat bir eksi tarafı var oda tuşlara bastığında metalik ses geliyor. Da nın videosunda çıkmamış duymak istiyosan başka incelemelere bak anlarsın. Sorun olursa seve seve cevaplarım.
Aynen dediğin gibi küçük enter ve sonrada n basma türkçe harfleri var fakat ben şu ana kadar türkçe harflerin sonradan basımıyla ilgili sıkıntı görmedim zamana göre yazıların silinip silinmeyeceğini anlayacağız. Küçük enter ise ilk başlarda baya bi zor geldi arkadaşlarımla dc den saçma saçma bir sürü şeyler yazdım yanlışlıkla fakat 2-3 güne alışıyosun yani dert edilcek hiçbirşey yok.Knk ogre galiba sonradan basma Türkçe tuş ve küçük enter barındırıyor senin bu eksileri hakkında yorumun ne
Red switch aldın galiba ben çünkü red switch düşünüyorum da onun zevki nası gece oynarken dayak yedirecek kadar mı meselaAynen dediğin gibi küçük enter ve sonrada n basma türkçe harfleri var fakat ben şu ana kadar türkçe harflerin sonradan basımıyla ilgili sıkıntı görmedim zamana göre yazıların silinip silinmeyeceğini anlayacağız. Küçük enter ise ilk başlarda baya bi zor geldi arkadaşlarımla dc den saçma saçma bir sürü şeyler yazdım yanlışlıkla fakat 2-3 güne alışıyosun yani dert edilcek hiçbirşey yok.
Red switch aldın galiba ben çünkü red switch düşünüyorum da onun zevki nası gece oynarken dayak yedirecek kadar mı meselaçünkü malum yazın geceleri oyun oynanıyor