Ucuz kaliteli mikrofon önerisi?

Reaksiyon skoru
14
arkadaşlar bütce maks 1.8k ama 1k ya yada 700 500 bandına da güzezl bir mikrofon varsa önerilere acıgım masaüstü bir sistemim var onun için bir mikrofon alıyoruz cok kaliteli bir şey olmasına gerek yok sesi güzel versin yeter lakin bilgisayarı ses sistemi ile kullanacagım için mikrofon bilgisyarın sesini algılar mı eger algılamayan bir mikrofon varsa önerebilir misinz kardeşim bu mikrofonu bulmus
1745257058365.png

arkadaşlar bütce maks 1.8k ama 1k ya yada 700 500 bandına da güzezl bir mikrofon varsa önerilere acıgım masaüstü bir sistemim var onun için bir mikrofon alıyoruz cok kaliteli bir şey olmasına gerek yok sesi güzel versin yeter lakin bilgisayarı ses sistemi ile kullanacagım için mikrofon bilgisyarın sesini algılar mı eger algılamayan bir mikrofon varsa önerebilir misinz kardeşim bu mikrofonu bulmus Alıntıyı görüntüle
İyi bir mikrofon diye biliyorum arkadaşım kullanıyor ancak indirim kaplanı arada güzel şeyler atıyor bakabilirsiniz

kendim kullaniyorum, gayet de memnunum, yanida masa tutacagi ve pop filter geliyor, eger profosyenel bir sey aramiyorsan oyun oynarken arkadaslarimla temiz iletisim kurarim diyorsan bence dusunebilirsin
kanka bilgisayar höporlorde calıscak o bilgisayarın sesini alır mı meseal valoda çatışırken duyarlar mı mikrofonu acıtgımda ben?

arkadaşlar bütce maks 1.8k ama 1k ya yada 700 500 bandına da güzezl bir mikrofon varsa önerilere acıgım masaüstü bir sistemim var onun için bir mikrofon alıyoruz cok kaliteli bir şey olmasına gerek yok sesi güzel versin yeter lakin bilgisayarı ses sistemi ile kullanacagım için mikrofon bilgisyarın sesini algılar mı eger algılamayan bir mikrofon varsa önerebilir misinz kardeşim bu mikrofonu bulmus Alıntıyı görüntüle
Thronmax Dome Plus öneririm. Dış sesleri almasın isteniyorsa bütçe artırıp dinamik mikrofon tercih etmek gerekecektir. Kondenser mikrofonlar gürültü engelleyici kullanılmadığı takdirde dış sesleri bir miktar da olsa alırlar.

kanka bilgisayar höporlorde calıscak o bilgisayarın sesini alır mı meseal valoda çatışırken duyarlar mı mikrofonu acıtgımda ben?
o sesi bu fiyat bandindaki cogu mikrofon alir, kulaklik kullanmadan o isteginiz pek mumkun degil gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri