bir dahaki sefere konu açarken cümleyi doğru kurarsan böyle bir sorun yaşamazsınSorunlusunuz.
derken? Kocaman yazmışsın daha iyisi var derseniz onu alırım diye bende daha iyisini atmışım.Okuman yazman yoksa benim suçum ne ( ● )
3 tane model attım bakabilirsinişini yapsın yeter gösteriş felan istemiyorum
Hocam Acaba siz kendinize baktınız mı?Sorunlusunuz.
insanlar zor sanki adama küfür ettik, bir kasa önerdik diye yediğimiz laflara bak.Hocam Acaba siz kendinize baktınız mı?
Hayır adam kasa öneriyor Siz kasa önerisi istemiyom diyorsunuz sonra adam size kasa iyi değil diyo bu seferde bı fiyata Kasa Atabilirmisiniz diyorsun Sonra Adama Sorunlu Diyorsun Psikolojik sorunların mı var???
Hayır Bide daha ne istediğini kendi bilmiyor saçma tarafı Oinsanlar zor sanki adama küfür ettik, bir kasa önerdik diye yediğimiz laflara bak.
aslında bu kişiler ceza almalıda sonuç çıkmazHayır Bide daha ne istediğini kendi bilmiyor saçma tarafı O
Cidden bende kaç tane böyle insana denk geliyor forumda bazen cidden insanlara iyilik yaramıyor
bence sizin günlük aşırı bir yorgunluğunuz var veya kafanız karışıkOkuman yazman yoksa benim suçum ne ( ● )
Antec'ler güzeldir. Dark'tan çok daha iyi olur.3 tane model attım bakabilirsin
dark ın da güzel modelleri var daAntec'ler güzeldir. Dark'tan çok daha iyi olur.
çok teşekkür ederim gerçekten anlayışlı ve düşünceli insanların olduğunu görmek gerçekten beni mutlu etti, işten yeni geldim ve ölü gibiyim evet bütçem 1-1.2k en alt tabaka insan olunca en fazla bu kadar oluyor maalesef niyetim sadece kısıtlı paramı boşa harcamamak için danışmak idi ama arkadaşlar da nedense sürekli kendi kafalarına göre yazıyor biraz buna sinirlendim 2k bütçem olsa sizi ve burayı meşgul edermiydim etmezdim.bence sizin günlük aşırı bir yorgunluğunuz var veya kafanız karışık
bunu kötü anlamda sizle dalga geçmek için söylemiyorum
gerçekten
Çünkü
postun başındaki cümleleriniz alternatif önerilere açık bir cümle
arkadaş da bir öneride bulunmuş
tamam sizin bütçenizi baya aşıyor
oralara kadar çıkamam diyebilirsiniz
ama bence siz yazdığınızı mı unuttunuz ne oldu ise öneri istemiyorum demişsiniz
onun ardından da benim eleştirime karşılık öneri istemişsiniz
bir anlaşmazlık var
bence kötü niyet taşımayan bir anlaşmazlık var
kırıcı olmaya gerek yok daha fazla birbirimizi klırmadan çözelim (herkesi kırıyorsunuz suçlusunuz demiyorum)
siz bir ürün beğendiniz 1000-1100 tl bandında
bu ürün hakkında yorum istiyorsunuz
anlaşılan 1500 ve üstüne çıkabilecek bir bütçeniz yok
tahminlerime göre bütçeyi zorlarsanız 1250 tl ye kadar filan çıkarsınız
eğer bu fiyat bandındaki ürün sizin attığınız üründen daha da iyi ise almayı düşünebilirsiniz
ben doğru anladı isem
size örnekler sundum
başka örnek atan arkadaşlara da bakabilirsiniz
Teşekkür ediyorum Antec NX291 olan modeli tercih ettim.3 tane model attım bakabilirsin