Ucuz yollu mouse önerisi

Reaksiyon skoru
3
Merhaba öncelikle. Frisby gx6 model mouse'm miladını doldurdu artık. Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum hiç sıkıntı da çıkarmadı sağolsun. Ama artık iyice kirlenmeye ve aşınmaya başladı üstü ve değiştirmek istiyorum. Yine bu ayarda bi mouse almak istiyorum. Elim büyük ve bu mouse a tam oturuyor. Edit ve arada lol oynamak için mouse arıyorum uygun fiyatlı (maks80). a101 bim şok gibi yerlerden de alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Ben yaklaşık 2 yıldır Logitech G300s kullanıyorum. Benim de elim büyük ancak mouse nasıl bilmiyorum tam oturuyor. Şu ana kadar bir sıkıntı çıkmadı. Öneririm , ayrıca yazılımı da çok güzel ve klavye tuşu atayabiliyorsun. Zaten LOL oynuyormuşsun. Makro gibi şeyler yapabilirsin internette videoları var.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Wedi
Merhaba öncelikle. Frisby gx6 model mouse'm miladını doldurdu artık. Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum hiç sıkıntı da çıkarmadı sağolsun. Ama artık iyice kirlenmeye ve aşınmaya başladı üstü ve değiştirmek istiyorum. Yine bu ayarda bi mouse almak istiyorum. Elim büyük ve bu mouse a tam oturuyor. Edit ve arada lol oynamak için mouse arıyorum uygun fiyatlı (maks80). a101 bim şok gibi yerlerden de alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam tam bir bütçe belirtebilir misiniz?

Bimlere mouse gelmiş ama broşürlerde gözükmüyor diye biliyorum delikli bişi bi bak derim yoksa bekliceksin elbet 1 mouse gelicek

bütçe olarak maks 80 yazmıştım ama arada kalmış galiba
Pardon yeni gördüm, 80 TL'ye Bim'e delikli prozone mouse gelmişti ona bakabilirsin, bir de Everest Javelin modeli var bunlar önerimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,286
Üyeler
186,728
Son üye
futbol
Geri