Bu tarz ürünler bulabildim bana kalırsa paranızı biriktirin daha iyi bir şey alın.öneriniz var mı salon koltuğunda oturuyorum belim felç oluyor
buna 600 tl de verilmez kiBu tarz ürünler bulabildim bana kalırsa paranızı biriktirin daha iyi bir şey alın.
Ofisin Hazır İnka Yönetici Koltuğu Plastik Kol Ve Ayakli Fiyatı
Ofisin Hazır İnka Yönetici Koltuğu Plastik Kol Ve Ayakli en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
https://ofisel.com/ofisel-alpha-fab...0413-alpha-fab1-kumas-oyuncu-koltugu-gri.html bu nasıldırbuna 600 TL de verilmez ki
Ben de ucuz oyuncu koltugundan yana değilimbuna 600 TL de verilmez ki
yok mu öneri arkadaşlararkadaşlar hawk alacaktım ama çok para o parayı vermek istemiyorum param var ama zoruma gidiyor onun haricinde fab v4 alternatifi ne önerirsiniz ucuz yollu
Bu arkadaşa katılıyorum. Ucuz oyuncu koltukları kalitesiz olabiliyor. Ucuz oyuncu koltuğu fiyatına güzel bir ofis koltuğu alırsanız daha iyi koltuk almış olursunuz.Rahat ofis koltuğu daha mantıklı bana göre ucuz oyuncu koltuğun dan pek fazla beklentiniz olmasın.
Uzun kullanımda sorunluymuş2 senedir kullanıyorum 3-4 saat vakit geçiriyorum rahatsız vermiyor belki daha sonradan ince bir puf yastık alıp devam ederim 250 TL'ye almıştım zamanında
2 senedir sorun yaşamıyorum çok vakit geçiren için olabilirUzun kullanımda sorunluymuş