Neler Yeni

Ucuz yollu sadece word olsa yetecek bir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tunahan Zorlu
İçinde sadece word belgesi ve chrome bağlansa yetecek bir küçük bilgisayar , klavyeli tablet olabilir bunlar hakkında hiç bir bilgim yok bilen var mı ?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İşini görür .D

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tunahan Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşini görür .D
ya :D yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın böyle küçük bilgisayarlar oluyor ya hometch gibi o tarz :D ya da klavyeli tablet varsa içinde word olan masaüstü bir pc toplayıp bunun yanında böyle bir şeye sahip olmam gerek her zaman yanımda olması için

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Dostum https://www.hepsiburada.com/i-life-...gb-bmwcaes-p-HBV00000O3TUY?magaza=Hepsiburada bu var ama gerçekten çöp, özellikle fiyatına göre rezalet bir laptop. Sadece Chrome ve Word kullanmak için bile almazdım, 2. ele yönelmen ya da üstüne 1000 TL daha koyup hiç olmazsa gerçek bir laptop alman daha iyi olur. Tabletler konusunda emin değilim ama Ipad alabilirseniz o fiyata çoğu laptoptan daha iyi olacaktır, Word vs. de çalışıyor olsa gerek.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tunahan Zorlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum https://www.hepsiburada.com/i-life-...gb-bmwcaes-p-HBV00000O3TUY?magaza=Hepsiburada bu var ama gerçekten çöp, özellikle fiyatına göre rezalet bir laptop. Sadece Chrome ve Word kullanmak için bile almazdım, 2. ele yönelmen ya da üstüne 1000 TL daha koyup hiç olmazsa gerçek bir laptop alman daha iyi olur. Tabletler konusunda emin değilim ama Ipad alabilirseniz o fiyata çoğu laptoptan daha iyi olacaktır, Word vs. de çalışıyor olsa gerek.
Teşekkür ederim bu tarz örneklere ihtiyacım vardı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşime yaradı teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,648
Üyeler
163,860
Son üye
Tororosso
Top Bottom