Neler Yeni

Ucuza 1660ti sıfır riskli mi

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Pcie 4.0 değil maalesef anakartım 2000 k veremem anakarta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Andromeda teknoloji mağazası nedir​

Bu konu başlığında alacağım site hakkında konuşmaları okuyorum bu konu hakkında bildiğiniz bir şey var mı bu konuda ki işletmeden alacağım yani alacağım yer andromeda teknoloji
Andromeda teknoloji ismini duydunmu direk uzaklaş aga durmadan isim değiştirip milattan kalma kartları veya kullanılmış yeni kartları 0 diye satıyor kendine yan hesaplar açmış 3-4 tane onlarlada kendini destekliyor yazık 😁 sakın alma o mağazadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlker
4.0 la alakası nedir sen dediğim ekran kartını alsan daha çok fps alcaksın hemde çok fazlasını 1660 yerine.
Peki 6600 de önerebileceğüniz bi marka vs var mı mesela 1660ti da msi gaming x diğerlerinden hem soğutma hem de oc olarak daha iyiymiş 6600 de önerebileceğiniz bi marka var mı

Arkadaşlar çok sağolun teşekkür ederim foruma yazmadan düşünmeyeyim bile dedim zaten almaya abimle gidecektim o daha iyi biliyor test edip alacaktım bi yazayım dedim iyi oldu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Peki 6600 de önerebileceğüniz bi marka vs var mı mesela 1660ti da msi gaming x diğerlerinden hem soğutma hem de oc olarak daha iyiymiş 6600 de önerebileceğiniz bi marka var mı

Arkadaşlar çok sağolun teşekkür ederim foruma yazmadan düşünmeyeyim bile dedim zaten almaya abimle gidecektim o daha iyi biliyor test edip alacaktım bi yazayım dedim iyi oldu
öncelikle letgodan yada sahibinden 2. el ilanlara bakın satılan modeli görünce küçük çaplı googleden araştırın forumda yorum olarak çıkar zaten rx6600 altında bişi alma.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
niyeyse açıklama kısmını böyle allandıra pullandıra yazanlar ya dolandırıcı oluyor ya dolandırıcı oluyor..

bu arada RX 6600 düşünürsen satıyorum kendi kartımı haberin olsun

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan

Sapphire Pulse modelini öneririm gerçekten performanslı bir model.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa

AMD Kartlarda Sapphire markalar epey tutuluyor. RX590 Kullanırken Sapphire Nitro; şimdi de 5700xt Pulse modelini kullanıyorum. Sıcaklıkların 75'in üstüne çıktığını görmedim desem yeridir. Sapphire marka kartlara bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom