Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
ucuza oyun alabileceğim bir yer varmı fifa21 yasa pes 21 cs key falan
ucuza oyun alabileceğim bir yer varmı fifa21 yasa pes 21 cs key falan
kanka hesap istemiyorum cd keyVardirda çalinti yada bir hesabi 20 kişiye veriyolar indirim bekle steam fln
Yanliş anlamişim pardonkanka hesap istemiyorum cd key
GameSatış'ta istediğin 3 oyun 25 TL kampanyası var. Sadece Offline giriliyor. İstersen bir dene.ucuza oyun alabileceğim bir yer varmı fifa21 yasa pes 21 cs key falan
CD Keyler çok ucuz olmaz. İstiyorsan Durmaplay'e bak.kanka hesap istemiyorum cd key
oynasanaya baktım daha pahalıDurmaplay, oynasana.com.
onlar ceack oyun veriyor mgaliba direk internetten indirsende aynı şeyGameSatış'ta istediğin 3 oyun 25 TL kampanyası var. Sadece Offline giriliyor. İstersen bir dene.
CD Keyler çok ucuz olmaz. İstiyorsan Durmaplay'e bak.
Arada indirime giriyor takip et. Ben çoğu oyunu oradan aldım.oynasanaya baktım daha pahalı
Game satişda key bölümünde ucuz vardi walheim 11 tl fln görmüstümucuza oyun alabileceğim bir yer varmı fifa21 yasa pes 21 cs key falan
Hayır. Hesap veriliyor ama sadece Offline girebiliyorsun. Çünkü hesap farklı kişilere de veriliyor. Virüs ihtimali yok. Oyunu Steam'den indiriyorsun.onlar ceack oyun veriyor mgaliba direk internetten indirsende aynı şey
Crack oyun vermiyor steam hesabı veriyor.oynasanaya baktım daha pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onlar ceack oyun veriyor mgaliba direk internetten indirsende aynı şey
Ben almıştım 3 oyun 25tl. 4-5 aydır kullanıyorum geçen tekrar aldım sorunsuz geldi yine.Crack oyun vermiyor steam hesabı veriyor.