UCUZA CROSSFİRE

Reaksiyon skoru
1
Öncelikle merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi aynı fiyat segmentinde crossfire yapmak mı yoksa aynı fiyata tek bir ekran kartı almak mı?
Benim şahsi görüşüm bütçe olarak crossfire yapmak daha mantıklı nedenini bir örnek ile açıklayacak olursam.Rx 480,570 ya da 580 bir ekran kartı ile crossfire yaptığınızda ekran kartı fiyatını sabit 800 tl olarak alırsak(ikinci el dahil) ve buna uygun bir anakart ile birlikte fiyat ortalama olarak 2000 tl dolaylarında oluyor aynı fiyata tek bir ekran kartı aldığımızda anakart hariç onunda 1600 tl olduğunuy varsayalım şuanda Rx 580 crossfire Rtx 2070 ile kafa kafaya gelmekte tabikide Rtx özelliğini dikkate almıyoruz nedeni bizim işimiz fps şuanda ikinci el de dahil olmak üzere ortalam bir Rtx 2070 fiyatı 3500-4000 tl arasında arasındaki fiyat farkı bize gösteriyor ki tolpam da 1600 tl ye aldığımız (anakart hariç) ekran kartı 3500 tl lik bir ekran kartını bu şekilde alt ediyor.Benim söyleyeceklerim bu kadardı sizin görüşlerinizi ve fikirlerinizi merak ediyorum?

Benece mantıksız.AMD kartlar zaten ısınıyor.Anakartında iki ekran kartı slotu ve güçlü bir işlemci ile büyük bir kasan olması gerek.

Destekleyen oyun az fazla güç fazla ısı fazla faturaya zarar değmez bence

cevaplarınız için teşekkür ederim hiç bu yönden düşünmemiştim.

Bir ekran kartı: 300W
İkincisi: 300W
Ortalama 850-1000W PSU gerektirir. Gününüzde 5 oyundan 1-2 tanesi bu teknolojiyi destekliyor.
Fazla enerji tüketimi, fazla fatura parası....

Crossfire için r9 290x 2 tane veya r9 390 r9 390x öneririm en iyi cross puanı veren onlardır fakat güçlü bir psu ve iyi bir hava alan kasa şart

Crossfire kulağa ne kadar güzel gelse de çoğu oyunun buna olmayan desteği yüzünden moral bozar ama ucuza bulunduğu zaman alınabilir. (y) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,068
Üyeler
197,814
Son üye
Kaan.38
Geri