Sorum başlıktaki gibi bilenler güvenilir olduğuna eminse link atarsa sevinirim. Teşekkürler.
Arkabahçe ucuz değil normal fiyattan satıyor
Tamam da hocam malum TC ekonomisindeyiz her şey en az 2-3 kat zamlanır şaşırmamak lazımArkabahçe ucuz değil normal fiyattan satıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha geçen sene 75'e aldım ben bunu DR'dan, bu kadar zamlanmamalı
Alıntıyı görüntüle
Hocam sabit bir yerden beklersen olmaz. Adam 100 TL'ye aldığı ürünü sürekli olarak 150 TL'ye satmaz. 200 TL'ye satar, zaman zaman 150 TL'ye düşürüp satışını arttırmayı amaçlar. Yani indirim kovalaman gerekiyor.Sorum başlıktaki gibi bilenler güvenilir olduğuna eminse link atarsa sevinirim. Teşekkürler.
Kanka sanal site bu, birde senin discord var mı oradan bir kaç kaynak daha atabilirim.@Cevdet Sunay İngilizce olması sorun değil hocam linkini atar mısınız? Ve bu dediğiniz yer TR içinden mi satış yapıyor yoksa yurt dışından mı geliyor? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
He anladım kanka kırk yılın başı bişey alak dedik de o da olmayacak zaar. Yok discord kullanmıyorum neyse sağol yinede.Kanka sanal site bu, birde senin discord var mı oradan bir kaç kaynak daha atabilirim.