Laptop suğutucu maks 5 derece fark eder. Daha ucuza daha çok soğutma için termal macun almanızı öneririm.Leptobun bu aralar çok ısınıyor ucuz ve soğutucak bir soğutucu önerir misiniz?
Ucuz ama ne kadar ucuzLeptobun bu aralar çok ısınıyor ucuz ve soğutucak bir soğutucu önerir misiniz?
Macunludur herhaldeLaptop suğutucu maks 5 derece fark eder. Daha ucuza daha çok soğutma için termal macun almanızı öneririm.
Şiddetle thermal grizzly kyronaut öneririm. Bir de undervolt attınız mı bitti.max 200
max 200
Ucuz en iyilerinden biri bu. Soğutması çok iyidir ancak ucuz olduğu için doğal olarak malzeme kalitesi kötüdür. Dikkatli kullandığınız takdirde kırılmayacaktır.Leptobun bu aralar çok ısınıyor ucuz ve soğutucak bir soğutucu önerir misiniz?
HocamUcuz en iyilerinden biri bu. Soğutması çok iyidir ancak ucuz olduğu için doğal olarak malzeme kalitesi kötüdür. Dikkatli kullandığınız takdirde kırılmayacaktır.
Frisby FNC-5230ST 4 Fanlı 10" - 17" Stand Gaming Notebook Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Frisby FNC-5230ST 4 Fanlı 10www.n11.com
Ben kullandığım ve memnun kaldığım için önerdim ama bunlara dikkat etmemiştim.
Ne kadar fark etti?Ben kullandığım ve memnun kaldığım için önerdim ama bunlara dikkat etmemiştim.
5-8 derece kadar.Ne kadar fark etti?
İyiymiş hocam, ben de mi alsam5-8 derece kadar.