Neler Yeni

Ucuza veya Bedavaya Office

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
Arkadaşlar format atacağım bilgisayara , windowsu tekrar kurduktan sonda office programlarını nasıl tedarik ederim full sürüm şeklinde, internetten ucuza key almayı düşünüyorum başka bedavaya etkileştirecek yöntem var mı ?
Webten ücretsiz kullanma olayını söylemeyin lütfen kısıtlı oradaki araç gereçler bir çok şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ona güvenilmez diyolar hocam kms falan

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Arkadaşlar format atacağım bilgisayara , windowsu tekrar kurduktan sonda office programlarını nasıl tedarik ederim full sürüm şeklinde, internetten ucuza key almayı düşünüyorum başka bedavaya etkileştirecek yöntem var mı ?
Webten ücretsiz kullanma olayını söylemeyin lütfen kısıtlı oradaki araç gereçler bir çok şey yok.
trendyolda 100tl gibi fiyatlara lisans satıyorlar onlara bak

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
snop02
21 proplus vl kurarsan mak key bulunur.
Ararsın Microsoft etkinleştirirsin.
Retail bulmak zor, çünkü çok çabuk bloke olur.
Homesutudent sürüm retail/oem ara sıra düser proplus kadar çabuk blacklist olmaz ama sürekli takip yapmak gerek..

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Fatih Terim
ben de daha öncesinden bunun gibi almıştım 1 yıl falan kullandım sonra süresi doldu satın alırken de sordum satıcıya sınırsız dedi
Eylülde almıştım hala sıkıntısız kullanıyorum. Office e mail ve şifresi veriyor sana.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,196
İsim
Ali
OpenOffice gibi alternatifleri kullanabilir yada online bulut üzerinden ücretsiz Microsoft Office programlarını kullanabilirsiniz.

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hakan Yivus
Ben App Store üzerinden family seçeneğini aldım, aylık 24₺ gibi bir tutar ödüyorum. Tüm ofis programları + OneDrive hesap başı 1TB(toplamda 6TB) alan veriyor.

Ayrıca diğer aile üyelerimi de eklediğimde onlar da ofis programlarını kullanabiliyorlar. İsterseniz arkadaşlarınız ile birlikte alabilirsiniz.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
herkes 356 geçmiş. ben yillardir 2016-2019 versiyonunda kaldım. genel olarakta tum işlerimi görüyor

Miymao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
doğuhan
kanka şöyle bi videoya denk gelmiştim ama denemedim istersen dene bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular