Efesevgili
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
Bildiğiniz yer varmı
GittiGidiyor da falan 7-8 tlde alsammı bilmiomBanada lazım öyle bir yer
Bildiğiniz yer varmı
Banada lazım öyle bir yer
donanimarsivi.com
Hata: 0xC004F069 Microsoft Windows çekirdek olmayan sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda hata metnini görüntülemek için 'slui.exe 0x2a 0xC004F069' komutunu çalıştırın. bunu daha önce denedim böyle diyo@Efesevgili @Bilgisiz Sağlam indir satıyor , n11 de satılıyor , gitti gidiyorda satılıyor , lazımbana da satılıyor , epttavm de satılıyor. Genelde 0-50 TL arası keyler RETAİL key oluyor. 50 TL ve üzeri OEM oluyor.
Benimde bir rehberim var retail key kullanıyorum. Yani bedavaya yapıyoruz inceleyebilirsin:
( REHBER ) - Bedava windows 10 pro orijinal!
UYARI: BU YÖNTEM PARASI OLMAYAN ARKADAŞLARA ALTERNATİFTİR GÜVENEN YAPSIN GÜVENMEYEN İNTERNETTE SATILAN UCUZ KEYLERDEN ALSIN O KEYLERİN ÇALIŞANI VAR ÇALIŞMAYANI VAR AMA BU YÖNTEM ÇALIŞIYOR Öncelikle hayırlı günler. Bedava windows 10 pro yapmayı göstericem. Güncelleme alıyor. Sağ alttaki yazı...donanimarsivi.com
Kodu yanlış girmiş olabilirsin , fazladan boşluk bırakmış olabilirsin , cmd yi yönetici olarak çalıştır dınmı? , pc yeniden başlat birdaha dene. Zaten rehberde açık açık belirttim.Hata: 0xC004F069 Microsoft Windows çekirdek olmayan sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda hata metnini görüntülemek için 'slui.exe 0x2a 0xC004F069' komutunu çalıştırın. bunu daha önce denedim böyle diyo
tamamKodu yanlış girmiş olabilirsin , fazladan boşluk bırakmış olabilirsin , cmd yi yönetici olarak çalıştır dınmı? , PC yeniden başlat birdaha dene. Zaten rehberde açık açık belirttim.
Bende passolig kart var gittigidiyordan almayı deniyorum kartımda 3d secure olmadığı için alamıyorum hata veriyoGittigidiyordan 4 kere aldım hocam. Biri hariç hiç sorun çıkmadı. Tek sorun için de WhatsApp tan iletişime geçtim. 2 dakika içinde yeni key verdiler çok memnunum![]()
merhabaGittigidiyordan 4 kere aldım hocam. Biri hariç hiç sorun çıkmadı. Tek sorun için de WhatsApp tan iletişime geçtim. 2 dakika içinde yeni key verdiler çok memnunum![]()
Buna Bakabilirsiniz hocammerhaba
bu linkten alsak bir sıkıntı çıkarmı
![]()
İş Yazılımı Fiyatları - GittiGidiyor
İş Yazılımı fiyatları GittiGidiyor'da! Farklı meslekler için geliştirilen i̇ş yazılımı modelleri bir tık uzağınızda sizleri bekliyor.www.gittigidiyor.com
lazimbana diye siteden üyeliğim yok üyede olmak istemiyorum
gittigidiyordan hemen almak istiyorum