Neler Yeni

Ucuza Windows 10 pro key

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Bildiğiniz yer varmı

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Bildiğiniz yer varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banada lazım öyle bir yer

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
@Efesevgili @Bilgisiz Sağlam indir satıyor , n11 de satılıyor , gitti gidiyorda satılıyor , lazımbana da satılıyor , epttavm de satılıyor. Genelde 0-50 tl arası keyler RETAİL key oluyor. 50 tl ve üzeri OEM oluyor.
Benimde bir rehberim var retail key kullanıyorum. Yani bedavaya yapıyoruz inceleyebilirsin:

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
@Efesevgili @Bilgisiz Sağlam indir satıyor , n11 de satılıyor , gitti gidiyorda satılıyor , lazımbana da satılıyor , epttavm de satılıyor. Genelde 0-50 TL arası keyler RETAİL key oluyor. 50 TL ve üzeri OEM oluyor.
Benimde bir rehberim var retail key kullanıyorum. Yani bedavaya yapıyoruz inceleyebilirsin:
Hata: 0xC004F069 Microsoft Windows çekirdek olmayan sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda hata metnini görüntülemek için 'slui.exe 0x2a 0xC004F069' komutunu çalıştırın. bunu daha önce denedim böyle diyo

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Hata: 0xC004F069 Microsoft Windows çekirdek olmayan sürümünü çalıştıran bir bilgisayarda hata metnini görüntülemek için 'slui.exe 0x2a 0xC004F069' komutunu çalıştırın. bunu daha önce denedim böyle diyo
Kodu yanlış girmiş olabilirsin , fazladan boşluk bırakmış olabilirsin , cmd yi yönetici olarak çalıştır dınmı? , pc yeniden başlat birdaha dene. Zaten rehberde açık açık belirttim.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Gittigidiyordan 4 kere aldım hocam. Biri hariç hiç sorun çıkmadı. Tek sorun için de WhatsApp tan iletişime geçtim. 2 dakika içinde yeni key verdiler çok memnunum :)

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Kodu yanlış girmiş olabilirsin , fazladan boşluk bırakmış olabilirsin , cmd yi yönetici olarak çalıştır dınmı? , PC yeniden başlat birdaha dene. Zaten rehberde açık açık belirttim.
tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gittigidiyordan 4 kere aldım hocam. Biri hariç hiç sorun çıkmadı. Tek sorun için de WhatsApp tan iletişime geçtim. 2 dakika içinde yeni key verdiler çok memnunum :)
Bende passolig kart var gittigidiyordan almayı deniyorum kartımda 3d secure olmadığı için alamıyorum hata veriyo

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
merhaba
bu linkten alsak bir sıkıntı çıkarmı

lazimbana diye siteden üyeliğim yok üyede olmak istemiyorum
gittigidiyordan hemen almak istiyorum

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
merhaba