UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 767
Yeni pc aldım nereden ucuza key bulabilirim?
forum.donanimarsivi.com
Yanlış link atmışsın + KMSpico dan bahsediyorsanız. Asla öyle bi şey yapmayın.Ücretsiz olur mu
Şöyle bir video var, ben iki W10 Pro laptomumda denedim birinde işe yaradı diğerinde yaramadı. İstersen buyur sen de bak.
Linki düzelttim, kusruma bakılmasın yanlış kopyalama şeyi olduÜcretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Para vermenize gerek yok. @keremcnsz24 döktürmüş.
Post automatically merged:
Yanlış link atmışsın + KMSpico dan bahsediyorsanız. Asla öyle bi şey yapmayın.
Ucuz dediğiniz kaç tl? 20 tl ye satılanlar da var 80 tl ye satılanlardaYeni pc aldım nereden ucuza key bulabilirim?
Korsan uygulamalar bazı sıkıntıları beraberinde getiriyor. Bitcoin kazmaya kadar gidebilir. Sonuçta korsan bir uygulama.Linki düzelttim, kusruma bakılmasın yanlış kopyalama şeyi oldu
Dostum ben video sahibi değilim ve sadece videodakileri uyguladım, şimdi sizin verdiğiniz forum kullanıcısının mesajını okuyup geldim ki sanıyorum aynı şey. Niçin sakıncası nedir?
Evet para vermeden yapabilirsin @Has4nGodEx attıgı linkten yapabilirsin bende daha yeni yaptım ordan halendaha çalısıyorYeni pc aldım nereden ucuza key bulabilirim?