Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Tahminim 2 Türk takımının da 1. çıkacağı. Fenerbahçe'nin zaten 1. çıkması gerekiyor da Beşiktaş'ın işi biraz zor.
Anaa fener konferansa düşmüş (futbol takip etmiyorum)
Tahminim 2 Türk takımının da 1. çıkacağı. Fenerbahçe'nin zaten 1. çıkması gerekiyor da Beşiktaş'ın işi biraz zor.
Anaa fener konferansa düşmüş (futbol takip etmiyorum)
Konu konferans ligi ve Beşiktaş ile Fenerbahçe alakadar eden bir konu. Konu'yu gs ile bağdaştırmakta 10 kere düşünsem elde tutulur mantık bulamıyorum.
Ölüm grubu
GS de türk takımı kardeşim bir sorunmu var anlamadım ? desteklemen gerekiyor tüm türk takımlarını.Konu konferans ligi ve Beşiktaş ile Fenerbahçe alakadar eden bir konu. Konu'yu gs ile bağdaştırmakta 10 kere düşünsem elde tutulur mantık bulamıyorum.
Konu başlığını kaç kere okuyunca anlarsın?GS de türk takımı kardeşim bir sorunmu var anlamadım ? desteklemen gerekiyor tüm türk takımlarını.
Maks..Konu konferans ligi ve Beşiktaş ile Fenerbahçe alakadar eden bir konu. Konu'yu gs ile bağdaştırmakta 10 kere düşünsem elde tutulur mantık bulamıyorum.
Sen konulara bu kadar sadık biri misin bi dk bakalım bi profiline.Konu başlığını kaç kere okuyunca anlarsın?