Neler Yeni

UEFA, Putin Tezahüratları Nedeniyle Fenerbahçe Hakkında Soruşturma Başlattı!

Besim Tibuk

80+ Gold
Geçen akşam oynanan Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçında Kiev oyuncusunun yaptığı hareket sonrası Fenerbahçe taraftarlarından gelen "Putin" tezahüratları sonrası dünya genelinde #ShameOnYouFener hashtag'i başlatılmıştı.
Dünyaca ünlü gazeteler,

"Fenerbahçe hem maçı, hem de insanlığını kaybetti" (Independent)
"İstanbul'da rezil gece" (The Telegraph)
"İstanbul'da skandal" (Republika)

açıklamalırnı yaparken şimdi de UEFA, Fenerbahçe hakkında soruşturma başlattığını duyurdu!

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Geçen akşam oynanan Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçında Kiev oyuncusunun yaptığı hareket sonrası Fenerbahçe taraftarlarından gelen "Putin" tezahüratları sonrası dünya genelinde #ShameOnYouFener hashtag'i başlatılmıştı.
Şimdi de UEFA, Fenerbahçe hakkında soruşturma başlattığını duyurdu!
Hakem de taraf tutmasaydi resmen kırmızı vermemek için adamlara 10 kez uyardığını gördüm maçın her saniyesini izledim

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Şimdi de UEFA, Fenerbahçe hakkında soruşturma başlattığını duyurdu!
Olması gereken bence zaten

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,273
İsim
Berkecan Ergin
Hakem de taraf tutmasaydi resmen kırmızı vermemek için adamlara 10 kez uyardığını gördüm maçın her saniyesini izledim
Türkiyede hatayı hata ile kapatsan kimsenin gıkı çıkmıyor. Biz millet olarak alışmışız bu duruma. Hakemin hatasını hata ile kapatırsan yabancı kuruluş adamı öper. Kaldı ki hakem ne yaparsa yapsın fenerbahçe taraftarının yaptığı insanlığa sığacak bir şey değil bu kadar alçakça bir şey yapılmaz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Türkiyede hatayı hata ile kapatsan kimsenin gıkı çıkmıyor. Biz millet olarak alışmışız bu duruma. Hakemin hatasını hata ile kapatırsan yabancı kuruluş adamı öper. Kaldı ki hakem ne yaparsa yapsın fenerbahçe taraftarının yaptığı insanlığa sığacak bir şey değil bu kadar alçakça bir şey yapılmaz.
Maçı izlememissin belli dinamonun ilk gol attigindaki yapılan gol sevincini görmemişsin sanırım 😀

Besim Tibuk

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu haklı bir sebep değil.
Ben ceza verilmemesi taraftarıyım zira bu bir ifade özgürlüğüdür lakin UEFA, Ukrayna konusunda çok hassas.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Dünya futbolunda taraftarlar neler yapıyor neler yapılan tabii ki doğru değil yanlışa yanlış ama taraftarın söylediğinden kulüp sorumlu tutamaz ki? Yöneticilerden biri çıkıp Putin vs dese neyse.

Adam akıllı bir forvet olsa bu sahne hiç yaşanmayacaktı orası ayrı bir konu

SadeceSeyf

80+ Gold
Agacım hakem yetimi korumaya çalıştı. Adamın gol attğından sonra ki hareketi yanlış. Seni ayakta alkışlamışlar sahaya girerken sen niye seni alkışlayan adama hareket çekiyorsun ? Bizim taraftarın yaptığı ayrı bir saçmalık ama onların oyuncusunda da içten bir sevmemezlik var belliydi

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Bunun savunulacak bir tarafı yok maalesef.
Fenerin veya başka birşeyi savunmuyorum hakem taraf tuttu maçı izlemeyin yorum yapanlar izlerse gayet anlarlar o kadar faul e karşı sarı verildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,103
Üyeler
164,613
Son üye
Atlean
Top Bottom