Biostan aktif et yoksa valorant oynatmazYeni sistem aldım ekran kartından dolayı Uefı hatası diyip atıyor neden acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Ya ben de YouTube da araştırdım kurcaladım şu an görüntü gelmiyor kasa dan ne yapmam lazım biliyor musunBiostan aktif et yoksa valorant oynatmaz
Anakart marka model söyle ben tarif edeyim sana
BiostarBiostan aktif et yoksa valorant oynatmaz
Anakart marka model söyle ben tarif edeyim sana
cpu z yükleyip mainboard sekmesini bize foto olarak atabilir misiniz böylece daha net sonuçlar elde edebilirizYa ben de YouTube da araştırdım kurcaladım şu an görüntü gelmiyor kasa dan ne yapmam lazım biliyor musun
Biostar
Hocam görüntü gelmiyor diyorumcpu z yükleyip mainboard sekmesini bize foto olarak atabilir misiniz böylece daha net sonuçlar elde edebiliriz
Hocam bende geçmiş olsun diyorumHocam görüntü gelmiyor diyorum![]()
Sağmış sağ ol da bi çözümü yok muHocam bende geçmiş olsun diyorum![]()
Bilmiyomki hocam ne yaptiğiniza bağli. Ben pek anlamam.Sağmış sağ ol da bi çözümü yok mu
Bilmiyomki hocam ne yaptiğiniza bağli. Ben pek anlamam.
Yav sen UEFI hatası almıssın TPM 2.0 hatası çozumunu niye uyguluyon ?
Ne yaptıysa yaptım
Anakarttan görüntü almak ?Hocam görüntü gelmiyor diyorum![]()
Ben de biliyorum hocam ama Bios ile uğraşınca save exit yapıp bilgisayarı yeniden başlatınca başlamadı kasa çalışıyor ekran kartının fanı felan da çalışıyor yani çözüm üretmek yerine böyle saçma sapan yok anakarttan görüntü almak ssd den güç almak ? Yaşınız kaç bilmiyorum ama çözüm üretmek varken boş ve gereksiz yazı yazmanız gerçekten hoş değil yaniAnakarttan görüntü almak ?
Ben de biliyorum hocam ama Bios ile uğraşınca save exit yapıp bilgisayarı yeniden başlatınca başlamadı kasa çalışıyor ekran kartının fanı felan da çalışıyor yani çözüm üretmek yerine böyle saçma sapan yok anakarttan görüntü almak ssd den güç almak ? Yaşınız kaç bilmiyorum ama çözüm üretmek varken boş ve gereksiz yazı yazmanız gerçekten hoş değil yani