Neler Yeni

Çözüldü✓ UEFI Flash Bellek Eski Haline Döner mi ?

cemtastan2301

80+ Gold
Arkadaşlar elimdeki Flashı UEFI Windows ile yeni PC'ye kuracağım, daha sonra flashla dosya göndereceğim. Rufus ile UEFI yaptıktan sonra tekrar eski haline döndürebilir miyim ? Eğer oluyorsa nasıl yapabilirim ?

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Hocam sanırım diski biçimlendirip eski haline döndürebiliyorduk.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Biçimlendir.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Arkadaşlar elimdeki Flashı UEFI Windows ile yeni PC'ye kuracağım, daha sonra flashla dosya göndereceğim. Rufus ile UEFI yaptıktan sonra tekrar eski haline döndürebilir miyim ? Eğer oluyorsa nasıl yapabilirim ?
dediğiniz gibi yapıla bilir ama ben onu yaparken nedense 16 gb lık flash ımı feda ettim , biçimlendir dedim ve windows 10 dosyalar temizlendi ama ardından flash hangi bilgisayara takılıysa o bilgisayarı dondurmaya başladı (flash takılıyken donuyor çıkardığımda normale dönüyor) ve hiç bir şekilde o flash ı düzeltemedim

cemtastan2301

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğiniz gibi yapıla bilir ama ben onu yaparken nedense 16 gb lık flash ımı feda ettim , biçimlendir dedim ve windows 10 dosyalar temizlendi ama ardından flash hangi bilgisayara takılıysa o bilgisayarı dondurmaya başladı (flash takılıyken donuyor çıkardığımda normale dönüyor) ve hiç bir şekilde o flash ı düzeltemedim
Hocam korkutmayın beni, az önce 16 GB'lık bir flashla biraz uğraştım dediğiniz gibi olmaya başladı. Taktığımda bilgisayar donuyor, çıkarınca düzeliyor.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Hocam korkutmayın beni, az önce 16 GB'lık bir flashla biraz uğraştım dediğiniz gibi olmaya başladı. Taktığımda bilgisayar donuyor, çıkarınca düzeliyor.
hocam bende korkutmak istemem ama sadece yaşadığım şeyi söylüyorum zamanında 40 tl gibi bi fiyata almıştım sırf bi windows kuralım diye o para çöp oldu

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Diski biçimlendir eski haline döner.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR