Neler Yeni

Üniversite için Gaming Laptop önerebilecek var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Evim de masaüstü bilgisayarım var fakat üniversite için il dışına gideceğim ve bir gaming laptop lazım. İl dışına gideceğim için fiyatı uygun olursa sevinirim. 4 yıl idare etsin LoL, CS2, Battlefield 1 gibi oyunları rahat oynatsın yeter yani 3000 serisi bir ekran kartına sahip olması yeterli. Fakat uzun zamandır piyasayla ilgilenmediğim içi ne almam gerektiğini bilmiyorum. sizce ne alayım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo LOQ 15 öneririm itopyada 42 bine görmüstüm linkini de bırakayım
LİNK: https://www.itopya.com/lenovo-loq-1...-gddr6-8gb-115w-156-fhd-ips-144hz-g-sy_u26206
hocam uygun fiyatlı dedik :D evimde zaten iyi bir bilgisayar var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatı kime göre olsun hocam. Onu da belirtirseniz iyi olur.
vallahi şuan piyasa nasıl bilmiyorum ama dediğim gibi iyi bişi olmasına gerek yok. 20 maxa 25k civarı iyi olur. ama dediğim gibi giderim çok ne kadar ucuz o kadar iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Kusura bakma kardeşim gece dalgınlığına gelmiş bi bakayım uyguna bulursam söylerim fiat aralığı verirsen sevinir
tercihen 20k civarlarında iyi olur. fakat 25k ya değecekse o civarlarada çıkabilirim. 3050 li bir sistem işimi görür diye düşünüyorum

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Eren
hocam uygun fiyatlı dedik :D evimde zaten iyi bir bilgisayar var.

vallahi şuan piyasa nasıl bilmiyorum ama dediğim gibi iyi bişi olmasına gerek yok. 20 maxa 25k civarı iyi olur. ama dediğim gibi giderim çok ne kadar ucuz o kadar iyi
Bunu alıp ram takviyesi yap hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Bunu kenara yazdım hocam fakat 3050 veya 3060 a sahip daha uygun bir bilgisayar olursa daha iyi olur. öyle bişi bulamazsak muhtemelen bunu alırım.

bu MONSTER lar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkcan çinar
tercihen 20k civarlarında iyi olur. fakat 25k ya değecekse o civarlarada çıkabilirim. 3050 li bir sistem işimi görür diye düşünüyorum
anladım
Evet bu arkadasın dediği bilgisayar olur lakin intel islemcilerini su sıralar önermiyorum belki biliyorsunuz çökme hatalarından bende de intel laptop var ve çökme alıyorum

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,373
İsim
Eren
anladım

Evet bu arkadasın dediği bilgisayar olur lakin intel islemcilerini su sıralar önermiyorum belki biliyorsunuz çökme hatalarından bende de intel laptop var ve çökme alıyorum
Bu dediğin masaüstü 13.14 nesil işlemcilerde var mobil işlemcilerde sorun yok o yüzden alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Utkan Bera Kabasakal
anladım

Evet duydum fakat Laptoplarda çoğunlukla İntel var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkcan çinar
Bu dediğin masaüstü 13.14 nesil işlemcilerde var mobil işlemcilerde sorun yok o yüzden alınır.
Benim islemcim i7 7700u ve çökme rapor alıyorum son 4 5 aydır

Ve intel buna bir çözüm bulmuyor kullanıcı hatası diyor

Top Bottom