Neler Yeni

Ufaktan beyaz saç erkeği karizmatik yapar mı?

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
18 yaşındayım, saçlarımda ufak tefek beyaz saçlar var belli oluyor normalde kumralım. Bugün bi tane 25 li yaşlarda abi ve abla durduk yere bu saçımın ayrı bir karizması olduğunu söyledi artık beni teselli amaçlı mı söylediler bilemiyorum ama sizce bu dedikleri doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

resmi internetten buldum bu miktarda beyazlar var.
1730544420182.png

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,332
İsim
Diyarhan
Her yüze olmuyor. Ayrıca sadece saçın ön kısmında olan beyazlık güzel gösterebilir.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bembeyaz olsa belki, biraz karizma katılabilir. Düzgün bir giyinimle gözleri üstüne çekebilirsin. Geralt of Rivia gibi gezersin. Fakat konuda paylaştığın şekli yaşlılık alâmeti olmaktan öteye gitmiyor. Karizma kattığını düşünmüyorum. Teselli amaçlı söylemiştir.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Bembeyaz olsa belki, biraz karizma katılabilir. Düzgün bir giyinimle gözleri üstüne çekebilirsin. Geralt of Rivia gibi gezersin. Fakat konuda paylaştığın şekli yaşlılık alâmeti olmaktan öteye gitmiyor. Karizma kattığını düşünmüyorum. Teselli amaçlı söylemiştir.
geraltin yuzu olmadiktan sonra herseyi benzese de guzel durmaz

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,350
İsim
Hakan
yapmaz kardesım baska bır sorun var mıydı?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
geraltin yuzu olmadiktan sonra herseyi benzese de guzel durmaz
Çene hattı olmayan, gıdısı kocaman, çirkin bir yüz olmasın kâfi. Çoğu ortalama yüze yakıştırıyorum ben. Günlük hayatta çokça albino birey görüyorum. Bilhassa siyah ağırlıklı bir kombin yapıldığında ayrı bir hava katıyor.

Top Bottom