Neler Yeni

Uğraş olarak ne yapabilirim

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
bol bol zamanım var yaz tatilinde. ne yapabilirim? site kurmayı denedim ama elime yüzüme bulaştırdım berbat bir hal aldı. oyunlardan artık eskisi kadar zevk almıyorum, ne yapabilirim?
(yazılım ve dil öğrenmeyi denedim ama böyle konualrı ders niteliğinde değil de prtik yaparak öğrenebiliyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
bol bol zamanım var yaz tatilinde. ne yapabilirim? site kurmayı denedim ama elime yüzüme bulaştırdım berbat bir hal aldı. oyunlardan artık eskisi kadar zevk almıyorum, ne yapabilirim?
(yazılım ve dil öğrenmeyi denedim ama böyle konualrı ders niteliğinde değil de prtik yaparak öğrenebiliyorum)
Dışarıda arkadaşlarınla takılabilirsiniz .
Kitap okuyabilirsiniz.

mfimmel

80+ Silver
Spor.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal
Yazılım pratik yaparak öğreten birsürü kurs bulunuyor udemy'de bende html ve hackerlik benzeri kurslar var zaten dakka başı indirim geliyor 35 40 arası bi fiyata alınıyor ve genelinde slayt oynatmak yerine nasıl yapılacağınıda anlatan kurslar bulunuyor. Eğer yazılımla uğraşmak isterse öyle deneyebilirsin Yok dersen git bi gyme yazıl bas

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında aklımın bir köşesinde duruyor ama bir türlü atılamıyorum. Sanki kendimi daha fiziksel olmalyan şeylere yönelmem gerekiyor gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazılım pratik yaparak öğreten birsürü kurs bulunuyor udemy'de bende html ve hackerlik benzeri kurslar var zaten dakka başı indirim geliyor 35 40 arası bi fiyata alınıyor ve genelinde slayt oynatmak yerine nasıl yapılacağınıda anlatan kurslar bulunuyor. Eğer yazılımla uğraşmak isterse öyle deneyebilirsin Yok dersen git bi gyme yazıl bas
Peki hangi kursu önerirsin? Örneğin HTML ile web sitesi kurmak ile ilgili. Veya CSS

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal
Aslında aklımın bir köşesinde duruyor ama bir türlü atılamıyorum. Sanki kendimi daha fiziksel olmalyan şeylere yönelmem gerekiyor gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hangi kursu önerirsin? Örneğin HTML ile web sitesi kurmak ile ilgili. Veya CSS
benimde kullandığım bu aralar öğrendiğim hmtl ve css i pratikle anlatan bir kurs udemy de aratıp bulabilirsin buradan gidebilirsin blog fln açma ve para kazanmayıda anlatıyor bende tam başlamadım başlardayım tam bir şey diyemiyorum ama iyidir öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Bilim kurgu türünde, hafif bir tarihi dokusu olmalı, hikayesi akıcı olmalı, işin için de bir de Türklük olursa 1 haftada iki kitap bitirebiliyorum. Örneğin: Beyaz Türk Pİramitleri ve Lolan Güzeli
Okumayanlar için kesinlikle tavsiye ederim serinin ilk kitabı da mükemmeldi.
Hocam içinde Türklük yok ama Bilim kurgu ve akıcılar H.G Wells -Zaman Makinesi H.G Wells-Görünmez adam

wthr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Davud Efe Dal
benimde kullandığım bu aralar öğrendiğim hmtl ve css i pratikle anlatan bir kurs udemy de aratıp bulabilirsin buradan gidebilirsin blog fln açma ve para kazanmayıda anlatıyor bende tam başlamadım başlardayım tam bir şey diyemiyorum ama iyidir öneririm
eğer html kursları yazarsan birsürü çıkıyor bunun gibi ücretsiz kurslarda var ama tam verim alamazsın onlardan

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Buna bakacağım teşekkürler.
Hocam içinde Türklük yok ama Bilim kurgu ve akıcılar H.G Wells -Zaman Makinesi H.G Wells-Görünmez adam
Zaman makinesine internette bir baktım ama sanırım pek bulunabilir bir kitap değik. Görünmez adam'a ise bakacağım. Teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: wthr
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ali Güney
İlgilendiği Kategoriler
Buraya bakma.
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR