Neler Yeni

Uğraş olarak ne yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kadir asaf çelik
bodybuilding Yapabilirsin Dosum Ya Da Fitness

2mApoo

80+ Silver
spor ile ilgilenebilirsin Fitness vs.
Müzik ile ilgilenebilirsin. Producer olarak kendini geliştirebilirsin ,
Full derslerine odaklanabilirsin ,,
Site yapmakla uğraşmışsın. Başladığın işi yarıda bırakmak yakışmaz html - css - java da kendini geliştir ve başladığın işi bitirebilirsin

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
bol bol zamanım var yaz tatilinde. ne yapabilirim? site kurmayı denedim ama elime yüzüme bulaştırdım berbat bir hal aldı. oyunlardan artık eskisi kadar zevk almıyorum, ne yapabilirim?
(yazılım ve dil öğrenmeyi denedim ama böyle konualrı ders niteliğinde değil de prtik yaparak öğrenebiliyorum)
Hobi edin kendine merak ettigin bir konu varsa onları araştır bu teknolojik bir şey olabilir geçmişte olan tarihsel siyasal bir şey olabilir kültür seviyeni artir. Bir hikaye kitabi roman vs alıp okumak bana bu devirde mantıkli gelmiyor

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Hobi edin kendine merak ettigin bir konu varsa onları araştır bu teknolojik bir şey olabilir geçmişte olan tarihsel siyasal bir şey olabilir kültür seviyeni artir. Bir hikaye kitabi roman vs alıp okumak bana bu devirde mantıkli gelmiyor
Hobim yok ve ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Zaten yapabileceğim veya yapmak isteyeceklerim masraflı işler ve muhtemel 1 yıllık heves. O yüzden pek düşünmüyorum.

LaketrooS

80+ Silver
bol bol zamanım var yaz tatilinde. ne yapabilirim? site kurmayı denedim ama elime yüzüme bulaştırdım berbat bir hal aldı. oyunlardan artık eskisi kadar zevk almıyorum, ne yapabilirim?
(yazılım ve dil öğrenmeyi denedim ama böyle konualrı ders niteliğinde değil de prtik yaparak öğrenebiliyorum)
Spora git

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlk wix sitesinden yapmaya çalış kolay oluyor ve google atölyeden eğitim videolarını izle bedava 40/50 saatlik eğitim videoları oluyor ve sertifikası bazen önemli oluyor.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
İlk wix sitesinden yapmaya çalış kolay oluyor ve google atölyeden eğitim videolarını izle bedava 40/50 saatlik eğitim videoları oluyor ve sertifikası bazen önemli oluyor.
Sertifikasının ne gibi önemi olabiliyor?

w.mert

80+
sanayi

w.mert

80+

w.mert

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919