Ürünü Gigabyte B450m S2H ile kullanıyorum. Ses iletim sorunu da dahil tüm sorunları çözüyor.Hangi anakartta kullanıyorsun?
EvetBu kart windows seslerini karsiya iletme sorununu cozdu mu
Kasanın kullandığı kablo kalitesi ve çıkış kartlarının türü ses verimini etkiliyebiliyor. Çok alt sınıf bir kasa kullanmıyorsanız aynı kaliteyi hemen hemen alırsınız.Alakasız
Kasanın üzerindeki jak girişlerine takıyorum kulaklığı.
Anakarta takmam lazım mı tam verim için?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek olarak bu tarz ses kartlarının kabloları kırılmıyor mu? Ne kadar sağlıklı?
Hocam bu ses kartları ne ise yariyor tam olarakben birtane alıyorum yorumları çok iyi, düşük seviyeli cihazlar bununla orta segmente dönüşecektir.
piyasa 230+
@KendineMüzisyen Apra'nın dediği gibi. Ama işin mantığını anlatayım: 1) sesin iletildiği yol ne kadar uzarsa o kadar kalite düşer. 2) ne kadar farklı elektriğe maruz kalırsa kalite o kadar etkilenebilir.Kasanın kullandığı kablo kalitesi ve çıkış kartlarının türü ses verimini etkiliyebiliyor. Çok alt sınıf bir kasa kullanmıyorsanız aynı kaliteyi hemen hemen alırsınız.
Bu ürün UGreen markasının kendi ürünü değil OEM bir ses kartı, üzerine marka basılmış aynı üründen başka markalardan da görebilirsiniz. Markanın orijinal sitesinde bu ürünün kodunu arattırdığınızda ya da ürünler arasında manuel aramaya çalışsanız da bulamıyorsunuz. Alıp iade etmiş birisi olarak uyarayım istedim.
UGREEN USB to Audio Jack USB External Sound Card 3.5mm Audio Adapter
UGREEN USB External Sound Card Audio Adapter 2 in 1 USB to 3.5mm Jack Audio Adapter Aluminum Stereo Sound Card for Windows, Mac, PS5, Linux, PC, Laptops, Desktopswww.ugreen.com
Bunu alabilirsin diye attim dostum onuDalga mı geçiyorsun? Sana bunların aynı ürün olduğunu düşündüren ne oldu?
Daha nazik bir şekilde karşındaki kişiye bu soruyu sorabilirsin.Dalga mı geçiyorsun? Sana bunların aynı ürün olduğunu düşündüren ne oldu?