Neler Yeni

Ukrayna Savaşı İle RUS Ekonomisinin Çökmeye Başlaması

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
kimse bir 3.dünya savaşı istemiyor sorun orda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ruble zaten hep değersizdi ama şuan daha da değersiz
3. dünya savaşı olarak sayılmaz bu durum. Şöyle düşün sınıfta yaramaz bir öğrenci var. Bütün sınıf ona ceza veriyor yani tek taraflı olur. O kadar büyük savaş olamaz.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kocaman Rusya dedik iki günde ülke çöktü la :D
Valla abi hakkını helal et haklısın sanırım.
ya da Ukrayna küçük ülke diye alttan alıp hata yaptıklarını fark etmiş olabilirler mi? 😛

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,156
İsim
Kadir
Bir sinsilik yapıp büyük bir bombaya güvenirse ne olur peki natonun tepkisi?

Bir sinsilik yaparsa direk Defcon level 1 olur karşı hamle gelir kısaca nükleer savaş başar
Ben her hangi bir ülkenin devlet başkanı olsam bunu fırsat bilip diğer ülkelerle bir olup Rusya'yı çökertirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hep kandırdılar adamları NATO ümidiyle

Rusya'nın çok kötü duruma gelmesi Avrupa veya Amerika'nın işine gelmez sonuçta petrol ve doğalgaz temin ediyorlar ve Rusya'nın onlardan ithal ettiği ürünler var bu nedenle tam anlamıyla SWIFT uygulamadılar (İngiltere hariç). Umarım büyük bir savaş çıkmadan olaylar biter olan masum insanlara oluyor birileri cebini dolduruyor

FMeDOMIXoAQo1cB.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
O ayrı bir konu bu ayrı bir konu psikolojide hedef saptırma diye bir şey vardır girme bu toplara kısacası bilmediğin konudan uzak dur gülünç oluyor ve benim için de en önemlisi zamanımı kaybettiriyorsun
Zaten o konuda en son olarak Ukrayna bizden satın aldığı bayraktar sihalarımız ile rus konvoyunu vurdu ve açıkça söyledi "Rusya'nın İdlibte şehit ettiği 34 Türk Askerin intikamı alındı" diye. Haberlerde de var bakabilirsiniz.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Zaten o konuda en son olarak Ukrayna bizden satın aldığı bayraktar sihalarımız ile rus konvoyunu vurdu ve açıkça söyledi "Rusya'nın İdlibte şehit ettiği 34 Türk Askerin intikamı alındı" diye. Haberlerde de var bakabilirsiniz.
keşke kendi intikamımızı kendimiz alsaydık başkası bizim yerimize almamış olurdu

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Olabilir dostum 34 şehidimizin acısı tarifsiz ama konumuzla ilgilisi yok ekonomi konuşuyoruz adam acımızdan girip bizi vurmaya çalışıyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Putin o kadar KGB'lik falan yaptı. Belki zekidir dedik. Zorttirik çıkacağını ne bilek?
Evet arkadaşlar o yere göğe sığdırılamayan Rusya'nın iki günde geldiği haldir.
Valla bu görüşmeden barış çıkarsa Rusya için korkunç rezillik demektir Putin bunu nasıl sindirir bilmiyorum

Masa muhtemelen diplomatik algı ve zaman kazanma için kuruldu.
"Biz savaşın büyümesini istemedik. Masayı biz kurduk ve anlaşmak istedik. Ama Ukrayna bunu kabul etmedi, onlar savaşmayı tercih ettiler. Eğer böyle istiyorlarsa savaş devam edecek." tarzında bir sonuç çıkacaktır.

Henüz teyit edilmedi ama Putin'in diplomatlardan yanlış istihbarat aldığı konuşuluyor.
Saldırıya hava harekatı yerine direkt olarak sınırdan kara birlikleri ile giriş yapması ve birliklerin hazırlıksız/başarısız saldırılarından dolayı
Putin'in "Ukrayna ordusunun direniş göstermeyeceği ve savaşın büyümeyeceği" yönünde bir istihbarat/bildirim üzerine hareket ettiğini düşündürüyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bir sinsilik yaparsa direk Defcon level 1 olur karşı hamle gelir kısaca nükleer savaş başar

Rusya'nın çok kötü duruma gelmesi Avrupa veya Amerika'nın işine gelmez sonuçta petrol ve doğalgaz temin ediyorlar ve Rusya'nın onlardan ithal ettiği ürünler var bu nedenle tam anlamıyla SWIFT uygulamadılar (İngiltere hariç). Umarım büyük bir savaş çıkmadan olaylar biter olan masum insanlara oluyor birileri cebini dolduruyor

Alıntıyı görüntüle
Bende onu diyorum zaten. Tamam Rusya çoğu şeyi dışardan alıp para kazandırıyor olabilir ama. Petrol ve doğazgaz gibi 2 büyük unsur var ve bunu herkes ele geçirmek ister.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Masa muhtemelen diplomatik algı ve zaman kazanma için kuruldu.
"Biz savaşın büyümesini istemedik. Masayı biz kurduk ve anlaşmak istedik. Ama Ukrayna bunu kabul etmedi, onlar savaşmayı tercih ettiler. Eğer böyle istiyorlarsa savaş devam edecek." tarzında bir sonuç çıkacaktır.

Henüz teyit edilmedi ama Putin'in diplomatlardan yanlış istihbarat aldığı konuşuluyor.
Saldırıya hava harekatı yerine direkt olarak sınırdan kara birlikleri ile giriş yapması ve birliklerin hazırlıksız/başarısız saldırılarından dolayı
Putin'in "Ukrayna ordusunun direniş göstermeyeceği ve savaşın büyümeyeceği" yönünde bir istihbarat/bildirim üzerine hareket ettiğini düşündürüyor.
Ciddi ciddi Ukrayna güçlerinden benzin isteyip yakalanan Rus askerleri var ben bunu ilk önce şaka zannettim gerçekmiş yani bu kafada 10.000 askerin mi olsun istersin yoksa aklı selim 1000 askerin mi olsun? cevap belli

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ciddi ciddi Ukrayna güçlerinden benzin isteyip yakalanan Rus askerleri var ben bunu ilk önce şaka zannettim gerçekmiş yani bu kafada 10.000 askerin mi olsun istersin yoksa aklı selim 1000 askerin mi olsun? cevap belli
Yolda kalan tanktaki askerlerle dalga geçilen durum bu galiba. Adamlar tanktaki askerlere sizi Rusya'ya kadar bırakalım isterseniz diye dalga geçiyorlardı

Bura.K

80+ Silver
Tahminimce bu askerler bilerek kendilerini ele verdiler. Savaş ortamında teslim olmak ya da silah bırakıp kaçmak tehlikelidir. Askerler de sanırsam böyle bir yola başvurmuş. Adamların zaten kafa bir milyon, "Rusya ne?" Diye soruyorlar "Bilmiyorum" diyor :D Ben bu askerlerin gerçek askerler olmadığını, Çeçen ve Kırgızlar'dan oluştuğunu düşünüyorum hatta kesin eminim.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Tahminimce bu askerler bilerek kendilerini ele verdiler. Savaş ortamında teslim olmak ya da silah bırakıp kaçmak tehlikelidir. Askerler de sanırsam böyle bir yola başvurmuş. Adamların zaten kafa bir milyon, "Rusya ne?" Diye soruyorlar "Bilmiyorum" diyor :D Ben bu askerlerin gerçek askerler olmadığını, Çeçen ve Kırgızlar'dan oluştuğunu düşünüyorum hatta kesin eminim.
Adamlardan biri, uzaktan bakınca bile saf kan Rus olduğu belli oluyor

FMnhMNYXoAgv09k.jpg

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet, bunu yapmışlar.

Yolda benzini bittiği için benzin bekleyenler de var.

Bayağı hazırlıksız ve plansız bir harekat.

Ama son 24 saatte Rusya tarafından çok sayıda ve çok güçlü askeri araçlar bölgeye gönderildi.
Muhtemelen masadan olumsuz sonuç çıkacak ve saldırı tahmin edilmediği kadar büyüyecek.

Top Bottom