Neler Yeni

Ukrayna Savaşı İle RUS Ekonomisinin Çökmeye Başlaması

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Barış Olurmu?
ben barış olacağına hiç inanmıyorum olsa bile uzun süreli olmaz ayrıca Kiev tamamen kuşatıldı şuan askeri olarak zor durumda olan Ukrayna ekonomik olarak ise Rusya iki tarafta zor durumda

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Yakında rusyada seçim olacak putin bu yüzden ukraynaya saldırdı

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hiçbir şey olmayacak Putin'in bunları düşünmediğini mi sanıyorsun? Adamlar yıllardır Ukrayna'yı işgal etmeyi planlıyor zaten bu 1-2 günde olmadı. Ayrıca Rusya'nın altın ve dolar rezervleri yıllarca yetecek güçte. Ayrıca kendi kendilerine de yetinen dışa bağımlı olmayan bir ülke. Avrupa doğalgazı Rusya'dan alıyor daha bugün Avrupa doğalgazına %25 daha zam geldi.
hahashdajdlhlaou adamların uçağını düşürdük bize koydukları gıda alım ambargosuna halkı bile dayanamadı geri çektiler bu masalları nerede okuyorsunuz merak ediyorum

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
putin de zaten bunların hiç birini bilmiyor

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
söylentiler doğruysa Rusya aylar öncesinden yurt dışındaki tüm parasını ülkeye getirmiş ambargolara bir süre dayanır Ukrayna o kadar dayanır mı bilmem

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
tabii ki de bilmiyordu, kim biliyordu komedyen diye dalga geçilen Zelenskiy'nin böyle dik duracağını o dik durdu halkı ve dost ülkeleri destekledi. Putin'in Zelenskiy'nin kaçıp gideceğine ve bunun üzerine plan yaptığına eminim

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Adamların uçağını düşürdük diye 34 askerimizi şehit ettiler 2 sene önce. Hani Türkiye ne yapabildi?
O ayrı bir konu bu ayrı bir konu psikolojide hedef saptırma diye bir şey vardır girme bu toplara kısacası bilmediğin konudan uzak dur gülünç oluyor ve benim için de en önemlisi zamanımı kaybettiriyorsun

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,156
İsim
Kadir
Hiçbir şey olmayacak Putin'in bunları düşünmediğini mi sanıyorsun? Adamlar yıllardır Ukrayna'yı işgal etmeyi planlıyor zaten bu 1-2 günde olmadı. Ayrıca Rusya'nın altın ve dolar rezervleri yıllarca yetecek güçte. Ayrıca kendi kendilerine de yetinen dışa bağımlı olmayan bir ülke. Avrupa doğalgazı Rusya'dan alıyor, daha bugün Avrupa doğalgazına %25 daha zam geldi.
Daha kötü yorum görmedim. Rusya'nın ekonomisi tamamen yer altına bağlı kendi kendine yeten bir ülke değil petrol ve doğalgaz ile o rezervlere sahip oldu zaten ama rublenin değeri her geçen gün düşüyor çünkü Rusya'nın ürettiği ürün katma değer yok halk bir süre sonra develüasyondan dolayı savaşa karşı çıkacak faiz artırımına rağmen ruble çakıldı üstüne komedi olarak yabancı sermayelerin çıkışı yasaklandı.
Bak ekonomi profesörü Özgür Demirtaş ne demiş kendi kendine yetiyor tezi diye bir şey yok özellikle ilk 20 dakika ile 40 arasını dinlemeni tavsiye ederim

Top Bottom