Nükleer bir tek Rusya'da mı var? kendi intiharı olur.Bir sinsilik yapıp büyük bir bombaya güvenirse ne olur peki natonun tepkisi?
ben nükleer bomba atılacağına inanmıyorumBir sinsilik yapıp büyük bir bombaya güvenirse ne olur peki natonun tepkisi?
Ukrayna Nato ülkesi değilUkrayna'nın en gelişmiş ve en zengin bölgelerini işgal ettiler. Çorak ywrler için savaşmıyorlar. Nato ve ABD'yi aciz duruma düşürdüler. Kendi Petrol'leri var. Kendi doğal gazları var. Gireceğiz dediler, pazarlık yaptılar ve girdiler.
Nato koruyacağız, asker göndereceğiz, yardım ederiz dedi. Fos çıktı. Bir daha düzelmez bir itibar kaybı.
Şimdi Ukrayna'nın tamamını alsalar kimsenin gıkı çıkmaz. Medya kabadayılığına bakmayın. Arkasinda bir icraat gelmiyorsa, her şey palavra kalır.
Bu arada Rusları sevmem. Yanlış anlaşılmasın.
Rusya giderken tek gitmez ellerinde koca bir cephanelik varNükleer bir tek Rusya'da mı var? kendi intiharı olur.
Diyorsun ya hani Türkiye 1 haftada alır Rusya'yı diye alsaydı ya senin 34 askerinin canı bu Rusya'ya bedel değil mi? Adamlar yanlışlıkla vurduk dediler bizimkiler de tamam diyebildi anca. Madem çok güçlüyüz vursaydı ya Rusya'yı. Kolay değil bu işler sen gidiyorsun Dünyanın en güçlü 2. ülkesini Türkiye ile kıyaslıyorsun.O ayrı bir konu bu ayrı bir konu psikolojide hedef saptırma diye bir şey vardır girme bu toplara kısacası bilmediğin konudan uzak dur gülünç oluyor ve benim için de en önemlisi zamanımı kaybettiriyorsun
Hep kandırdılar adamları NATO ümidiyleUkrayna Nato ülkesi değil
zaten sanayi bölgeleri Rusya ya bağlı özerk cumhuriyetlerin elindeydi kömür kaynakları da Rusların eline geçti artık barış yapılsa bile Ukrayna ekonomik bölgelerini kaybetti ve üstelik başkent tamamen kuşatıldıUkrayna'nın en gelişmiş ve en zengin bölgelerini işgal ettiler. Çorak yerler için savaşmıyorlar. Nato ve ABD'yi aciz duruma düşürdüler. Kendi Petrol'leri var. Kendi doğal gazları var. Gireceğiz dediler, pazarlık yaptılar ve girdiler.
Nato koruyacağız, asker göndereceğiz, yardım ederiz dedi. Fos çıktı. Bir daha düzelmez bir itibar kaybı.
Şimdi Ukrayna'nın tamamını alsalar kimsenin gıkı çıkmaz. Medya kabadayılığına bakmayın. Arkasinda bir icraat gelmiyorsa, her şey palavra kalır.
Bu arada Rusları sevmem. Yanlış anlaşılmasın.
Arkadaşım bununla ilgili git forumda konu aç verdiğim cevaplara vereceğin bir cevap yok, şimdi gelmiş farklı konulara giriyorsun ne boş boş konuşuyorsun anlamıyorum spamdan gideceksin yoksa ayrıca Rusya Dünya'nın en güçlü 2. ülkesi mi sjdhgajkdhajsdhalakdjşasdjsaşkdjaşDiyorsun ya hani Türkiye 1 haftada alır Rusya'yı diye alsaydı ya senin 34 askerinin canı bu Rusya'ya bedel değil mi? Adamlar yanlışlıkla vurduk dediler bizimkiler de tamam diyebildi anca. Madem çok güçlüyüz vursaydı ya Rusya'yı. Kolay değil bu işler sen gidiyorsun Dünyanın en güçlü 2. ülkesini Türkiye ile kıyaslıyorsun.
kimse bir 3.dünya savaşı istemiyor sorun ordaBen her hangi bir ülkenin devlet başkanı olsam bunu fırsat bilip diğer ülkelerle bir olup Rusya'yı çökertirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hep kandırdılar adamları NATO ümidiyle
Ruble zaten hep değersizdi ama şuan daha da değersizRus rublesi yerine robux alın daha değerli