Neler Yeni

Ukrayna Savaşı İle RUS Ekonomisinin Çökmeye Başlaması

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
Bir sinsilik yapıp büyük bir bombaya güvenirse ne olur peki natonun tepkisi?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Ukrayna'nın en gelişmiş ve en zengin bölgelerini işgal ettiler. Çorak yerler için savaşmıyorlar. Nato ve ABD'yi aciz duruma düşürdüler. Kendi Petrol'leri var. Kendi doğal gazları var. Gireceğiz dediler, pazarlık yaptılar ve girdiler.

Nato koruyacağız, asker göndereceğiz, yardım ederiz dedi. Fos çıktı. Bir daha düzelmez bir itibar kaybı.

Şimdi Ukrayna'nın tamamını alsalar kimsenin gıkı çıkmaz. Medya kabadayılığına bakmayın. Arkasinda bir icraat gelmiyorsa, her şey palavra kalır.

Bu arada Rusları sevmem. Yanlış anlaşılmasın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ukrayna'nın en gelişmiş ve en zengin bölgelerini işgal ettiler. Çorak ywrler için savaşmıyorlar. Nato ve ABD'yi aciz duruma düşürdüler. Kendi Petrol'leri var. Kendi doğal gazları var. Gireceğiz dediler, pazarlık yaptılar ve girdiler.

Nato koruyacağız, asker göndereceğiz, yardım ederiz dedi. Fos çıktı. Bir daha düzelmez bir itibar kaybı.

Şimdi Ukrayna'nın tamamını alsalar kimsenin gıkı çıkmaz. Medya kabadayılığına bakmayın. Arkasinda bir icraat gelmiyorsa, her şey palavra kalır.

Ukrayna Nato ülkesi değil

OnurCiftci26

80+ Bronze
O ayrı bir konu bu ayrı bir konu psikolojide hedef saptırma diye bir şey vardır girme bu toplara kısacası bilmediğin konudan uzak dur gülünç oluyor ve benim için de en önemlisi zamanımı kaybettiriyorsun
Diyorsun ya hani Türkiye 1 haftada alır Rusya'yı diye alsaydı ya senin 34 askerinin canı bu Rusya'ya bedel değil mi? Adamlar yanlışlıkla vurduk dediler bizimkiler de tamam diyebildi anca. Madem çok güçlüyüz vursaydı ya Rusya'yı. Kolay değil bu işler sen gidiyorsun Dünyanın en güçlü 2. ülkesini Türkiye ile kıyaslıyorsun.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Ukrayna'nın en gelişmiş ve en zengin bölgelerini işgal ettiler. Çorak yerler için savaşmıyorlar. Nato ve ABD'yi aciz duruma düşürdüler. Kendi Petrol'leri var. Kendi doğal gazları var. Gireceğiz dediler, pazarlık yaptılar ve girdiler.

zaten sanayi bölgeleri Rusya ya bağlı özerk cumhuriyetlerin elindeydi kömür kaynakları da Rusların eline geçti artık barış yapılsa bile Ukrayna ekonomik bölgelerini kaybetti ve üstelik başkent tamamen kuşatıldı

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Geçen hafta 1 dolar 80 ruble idi. Savasmadan da bir ülke bitiriliyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Diyorsun ya hani Türkiye 1 haftada alır Rusya'yı diye alsaydı ya senin 34 askerinin canı bu Rusya'ya bedel değil mi? Adamlar yanlışlıkla vurduk dediler bizimkiler de tamam diyebildi anca. Madem çok güçlüyüz vursaydı ya Rusya'yı. Kolay değil bu işler sen gidiyorsun Dünyanın en güçlü 2. ülkesini Türkiye ile kıyaslıyorsun.
Arkadaşım bununla ilgili git forumda konu aç verdiğim cevaplara vereceğin bir cevap yok, şimdi gelmiş farklı konulara giriyorsun ne boş boş konuşuyorsun anlamıyorum spamdan gideceksin yoksa ayrıca Rusya Dünya'nın en güçlü 2. ülkesi mi sjdhgajkdhajsdhalakdjşasdjsaşkdjaş

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Ben her hangi bir ülkenin devlet başkanı olsam bunu fırsat bilip diğer ülkelerle bir olup Rusya'yı çökertirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hep kandırdılar adamları NATO ümidiyle
kimse bir 3.dünya savaşı istemiyor sorun orda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rus rublesi yerine robux alın daha değerli🤡
Ruble zaten hep değersizdi ama şuan daha da değersiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,786
Üyeler