Neler Yeni

Ukraynalılar ve Ruslar seçimden sonra gönderilir mi?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Böyle düşünceler yüzünden ülke bu hale geldi zaten. zararı yok ne demek kanka adamlar Antalyayı ele geçirmişler
kanka tam olarak araştırmamıştım fakat sonradan öğrendim kusura bakma

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ

kaan07

80+ Bronze
Antalya'da Sahil taraflarında gördüğüm 10 kişiden şakasız 7-8 kişi yabancı uyruklu. Türk yok arkadaş Türk.
Ayrıca geçen gün otobüste arkamda bi tane Rus veya Ukraynalı vardı kapıya gidecekti ama direkt ittirircesine bir tane amca ile benim aramdan çekti gitti. Yani dediğini anlamayacağız ama omzumuza dokunup kapıyı işaret etse anlarız yani kapıya gideceğini ama yok direkt dalıyor insana dalar gibi. Amca arkasından kadının bir şeyler dese de kadın anlıyor mu? Hayır. kısacası her Rus ve Ukraynalı da güllük gülistanlık değil yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
Ben Suriyeliler hükümet değişince gider diye düşünüyorum ama bu Ruslar Ukraynalılar ne olacak onun için önlem alan bir parti var mı? Araplardan önce bunların gönderilmesi lazım. Ne olacak memleket bu gidişle anlamadım ki.
Hocam ukraynalılardan şikayetçiyseniz şahsen ben hepsini evime alabilirim

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
Hükümet değişirse de gitmeyecek ne suriyeliler ne ruslar vs. Gidecek diye düşünmenizin sebebi nedir ?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Suriyelilere sövüp ukrileri koruyan bi zihniyete giren arkadaşları adalete davet ediyorum..

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
10-15 yıl önce fahişeliğe gelen Rus ve Ukraynalılar şimdi para çarçur etmeye geliyor. Özel fiyat politikası uygulanmalı. Türk'e farklı fiyat, yabancıya farklı fiyat lazım. Yoksa Antalya'da yaşayan Türk için eziyete dönüyor fiyatlandırmalar. İşletme sahiplerinin de yaptıkları büyük ayıp.
Özel fiyat politikası yerine bölgelere özel asgari ücret daha mantıklı.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ukraynalılar geldiğinde teşekkür anlamında grup olup sahillerde çöpleri toplamışlardı suriyelilerle aynı kefeye konamaz. Tabi gidip gitmemeleri gerektiğine bir şey diyemem.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ukraynalılar geldiğinde teşekkür anlamında grup olup sahillerde çöpleri toplamışlardı suriyelilerle aynı kefeye konamaz. Tabi gidip gitmemeleri gerektiğine bir şey diyemem.
Çöp topladı diye ayrıcalık vermeyiz zaten. Antalya da yerli halk ev alamıyorken ukraynalılara 2-3 ev birden satılıp benim halkım açtıkta kalınca bunların hiçbir önemi kalmıyor.

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,058