ukt sapphire kulananlar

agile

80+
Reaksiyon skoru
0
2 yıldan daha uzun süredir sapphire kulanan varmı veya çevrenizde malum fiyatlarda bir defa alınabiliyor alınca 1 yılda bozulursa birdaha alamayacağız o yüzden uzun süredir kulanıp sorun yaşayanlar varmı xfx sapphire gibi markalarda 6000 serisi için genel olarak

Sapphire Pulse 5600 XT kullanıyorum. Sana ne kadar faydası olur bilmem ama ben memnunum. Soğutması baya başarılı diyebilirim.

2 yıldan daha uzun süredir sapphire kulanan varmı veya çevrenizde malum fiyatlarda bir defa alınabiliyor alınca 1 yılda bozulursa birdaha alamayacağız o yüzden uzun süredir kulanıp sorun yaşayanlar varmı xfx sapphire gibi markalarda 6000 serisi için genel olarak
Eski sistemimde Sapphire ATI Radeon HD 4830 kullanıcısıyım, genelde ısınıyor. RX 6000 serisi ısınıyor mu bilmiyorum.

Sapphire Rx580 var 2019 ortasında almıştım 8gb versiyonu taş gibi nazar değmesin :D

Amd Kanadında gerçekten iyi işler çıkarıyor sapphire önemli olan güç kaynağınızın akım korumalı 80+ vb. sertifikalarının olması.
Ekran kartları kolay kolay bozulan aletler değiller.

Sorunuza tam cevap değil ama uzun süredir rx570 kullanıyorum. Daha başıma dert açmadı. Sadece sapphire kartların ısı problemi olabiliyor ama can sıkmıyor.

yani o zaman asus alıp bütçemi sıkıntıya sokmama gerek yok gibi görünüyor diyebilirim galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,933
Üyeler
197,089
Son üye
elmemu
Geri