kumarga 80+ Bronze Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 936 Dahası Reaksiyon skoru 409 İsim Alkan Köroğlu 6 Ekim 2022 #1 Maslak Sarıyerden Sabiha Gökçen havalanına nasıl geçebilirim normalde otobus ile geçiyorudum daha kısa bir yol varmı?
Maslak Sarıyerden Sabiha Gökçen havalanına nasıl geçebilirim normalde otobus ile geçiyorudum daha kısa bir yol varmı?
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 21,796 Dahası Reaksiyon skoru 14,209 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 6 Ekim 2022 #2 alkanhoechlin yazmış: Maslak Sarıyerden Sabiha Gökçen havalanına nasıl geçebilirim normalde otobus ile geçiyorudum daha kısa bir yol varmı? Devamı için tıklayın... M2 metrosuna bin Mecidiyeköy’de in. Oradan metrobüse bin. Uzunçayır durağında inip Sabiha gökçen metrosuna bin.
alkanhoechlin yazmış: Maslak Sarıyerden Sabiha Gökçen havalanına nasıl geçebilirim normalde otobus ile geçiyorudum daha kısa bir yol varmı? Devamı için tıklayın... M2 metrosuna bin Mecidiyeköy’de in. Oradan metrobüse bin. Uzunçayır durağında inip Sabiha gökçen metrosuna bin.