Ülke Fethetme Oyunu Öneri

Selam Ben

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
99999
Ben detaylı sadeçe asker değilde çok detaylı bir ülke fethetme oyunu istiyorum fiyat önemli değil
ekonomi her şey olsun oyun fark edmez

Europa Universalis IV güzel bir ülke yönetme oyunudur. Oynamadım ama söylediklerine göre Hearts of Iron IV oranla daha fazla detay istiyormuş.

Ben detaylı sadeçe asker değilde çok detaylı bir ülke fethetme oyunu istiyorum fiyat önemli değil
eu4 empire total war(veya total war serisinin diğer oyunları) hoi4 e filan bakabilirsin eu4 ve hoi4 te diplomasi ve genel yönetim daha detaylı ama savasları bizzat komutan gibi yönetmek istiyorsan total war daha iyi bir deneyim sunuyor savaş kısmı çok daha detaylı

Biraz buglı olsa da yeni başlayan biri için victoria 2 uygun bence, hem tam olmasa da türkçe yaması var ve oyun zor değil.

EU4 HOI 4

Age Of History (Civizilation) 2 Oyununu AOCTRMODDING ekibi tarafından modlanmış haliyle indirebilirsin.

Ya da düz hali Play Store ve Steam'de var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Age Of History (Civizilation) 2 Oyununu AOCTRMODDING ekibi tarafından modlanmış haliyle indirebilirsin.

Ya da düz hali Play Store ve Steam'de var.
HOI4 Oynayabiliyorsan oyna, karışık gelirse dediğime bak

Geri