Neler Yeni

Ülkeden kaçma teknikleri nedir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

robin

80+ Silver
defol git
ülkesini sevmeyen 1 dk durmasın.
Nasıl sinirlendim şimdi.
Ülke için bir şeyler yapayım derdinde değil kaçma derdinde.
Senin FETÖ den ne farkın var ? Karaktersiz, ******** e bak sen.
Üşenmesem birde reşit olsam sana ne dava açardım. İnsanlara FETÖ, vatan haini suçlaması yapmak böyle kolay mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

En mantıklısı Üniversiteye başlayıp work and travel veya erasmus ile gidip sonrada yerleşmek ama min 10.000 euro veya dolar lazım nereye gittiğine bağlı olarak.
erasmus ile hibe alabiliyoresun yani 100 euro gibi sayıya düşüyor gitmek :) work and travel'da 3k dolar

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ne alakası var şuan x ve y partili insanların kavgasına gülüyorum.
Ayrıca zoruma gidecek bir şey yok.
ya işte millet her an iş güç sahibi olmadığı için her dakika online ondan herkesi kendileri gibi sanıyorlar ne diceksin

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
kusura bakma ama ülke felan batmadı bu jetleri savaş uçaklarını araştırma gemilerini ordularu kontrol etmek çok pahalı işler evet ülkemiz vergiler ve refah seviyesi düşük olabilir ama dedelerimiz biz rahat yaşayalım diye toprak almışlar kurtuluş savaşı vermişler sırf biz rahat yaşayalım diye mesala rusya ve çin 1 dolar 7 yuan ediyor en büyük ekonomi ülkesi 1 dolar 8 ruble rusya askeri olarak en iyi ülke ülke kurtulması için sizin gibi paspasçıların gitmesi lazım öncelikle

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Üşenmesem birde reşit olsam sana ne dava açardım. İnsanlara FETÖ, vatan haini suçlaması yapmak böyle kolay mı?

erasmus ile hibe alabiliyoresun yani 100 euro gibi sayıya düşüyor gitmek :) work and travel'da 3k dolar
orda yaşam kurmak da para erasmus sadece yazın için sonrasında napıcak

kusura bakma ama ülke felan batmadı bu jetleri savaş uçaklarını araştırma gemilerini ordularu kontrol etmek çok pahalı işler evet ülkemiz vergiler ve refah seviyesi düşük olabilir ama dedelerimiz biz rahat yaşayalım diye toprak almışlar kurtuluş savaşı vermişler sırf biz rahat yaşayalım diye mesala rusya ve çin 1 dolar 7 yuan ediyor en büyük ekonomi ülkesi 1 dolar 8 ruble rusya askeri olarak en iyi ülke ülke kurtulması için sizin gibi paspasçıların gitmesi lazım öncelikle
rusyanın ekonomiside iyi değil ama türkiyeden iyi

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Sağol dostum artık rahatca konuşabilirim.
@MdlTTesla Vatana millete hayırlı olmaya çalışırken şansını kaybediyorsun.Bu kadar güzel vatan varken.Bu vatan için o kadar şehit vermeye devam ederken senin bu vatandan kaçmaya çalışman ilk öncellikle Atatürk'e ondan sonra şehitlerimize büyük terbiyesizlik.
Jsjsksksksksksms
Tamam kardeşim. Hatta uçakları falan yakalım kimse ülkeden çıkamasın.
Ne yapayım ?
Ülke batmış temel ihtiyaçlarını bile zor karşılar hale gelmiş insanlar.
Atatürk Türkiyesini hiç bir ülkeye değişmem ama X kişisinin ve kişilerini Türkiye'nin Suriyeden farkı yoktur

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
askeri olarak en iyi ülke rusya değil amerika*

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
orda yaşam kurmak da para erasmus sadece yazın için sonrasında napıcak

rusyanın ekonomiside iyi değil ama türkiyeden iyi
evet iyi degil adamlar neden bu kadar asker basıyorlar anlam veremiyorum savaş çıksa onları kaldırınca zaten direk batar rusya

askeri olarak en iyi ülke rusya değil amerika*
askeri olarak rusya bana kalırsa

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
evet iyi degil adamlar neden bu kadar asker basıyorlar anlam veremiyorum savaş çıksa onları kaldırınca zaten direk batar rusya

halk paraların nereye gittiğini bilsin diyedir muhtemelen.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk

"bana kalırsa" adhkashdıuehıasd bana kalırsa diye bir şey olamaz ASKERİ anlamda en iyi ülke amerikadır.

Jsjsksksksksksms
Tamam kardeşim. Hatta uçakları falan yakalım kimse ülkeden çıkamasın.
Ne yapayım ?
Ülke batmış temel ihtiyaçlarını bile zor karşılar hale gelmiş insanlar.
Atatürk Türkiyesini hiç bir ülkeye değişmem ama X kişisinin ve kişilerini Türkiye'nin Suriyeden farkı yoktur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom