Neler Yeni

Ülkeden kaçma teknikleri nedir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Benim de kızdığım noktalar oluyor eğitim sistemi, asgari ücret, işsizlik gibi şeyler çok can sıkıyor ama benim buradaki sitemim konu sahibine, ülkeden kaçmak istemesi acınası bir durum
Kaçmak kelimesi biraz yersiz olmuş olabilir. Fakat gerçekten yaşam standartları bu ülkede çok kötü.

Excator23cm

80+ Gold
bir fikrim herkes tıp okumak istiyor mühendis olmak istiyor mimar olmak istiyor falan
bu mesleklerin ortak noktsaı yüksesk getirileri hekes bu mesleklerden birini istiyor
burdaki çoğu kişi siyaset konuşmayı seviyor ama neden kimse siyaset okumak istemiyor
siyaset okuyup ülkeyi siz yömetirsiniz beki en azından ülkeyi etkileyecek kararlarda bir imzanız olur
herkes kendini kurtarmak istiyor ülkeyi değil

Kaçmak kelimesi biraz yersiz olmuş olabilir. Fakat gerçekten yaşam standartları bu ülkede çok kötü.
Özellikle eğitime yapacakları yatırımı sanayiye yapıyorlar
Sonuçta böyle
IMG_20200824_174925.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
bir fikrim herkes tıp okumak istiyor mühendis olmak istiyor mimar olmak istiyor falan
bu mesleklerin ortak noktsaı yüksesk getirileri hekes bu mesleklerden birini istiyor
burdaki çoğu kişi siyaset konuşmayı seviyor ama neden kimse siyaset okumak istemiyor
siyaset okuyup ülkeyi siz yömetirsiniz beki en azından ülkeyi etkileyecek kararlarda bir imzanız olur
Ben hava harp okuluna giremezsem siyaset okumayı düşünüyorum.

Yukihira

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Emircan
Detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
En kolay yöntemler nedir?
Yaşım 16 ülkeden kaçmak için Ne yapmalıyım?
Ülke batmış,sürekli kaygı ile yaşmaktan bıktım.
Almanya'ya Tuvalet işçisi olarak nasıl giderim(geçenlerde böyle bir genelge vardı)?
Kısacası beni bu ülkeden kurtarın lütfen.
Bu ne biçim ülke sevmedim (!) Respawn ya da farklı map'e hatta ve hatta farklı sunucuya bağlanmak istiyorum.
Yemin ederim Almanyada okul hademesi bile olmaya razıyım hatta hurdacı bile olmaya razıyım.
Yeterki Almanya sınırları içinde refah dolu bir hayat yaşayım.
Teşekkürler
kacarken haber ver Teyzemleri ziyarete giderim bende :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
yazılacak çok şey varda şunu bilin kaçmak kesinlikle çözüm değil
yurtdışında insanlar sizinle arkadaşlık bile etmeyecek orda bir iş yapan varlıksın aşağılık kompleksinden kendini bile asarsın
düşün sana insan gözüyle değilde iş yapan bir varlık olarak bakıyorlar

siz nasıl suriyelilere hangi gözle bakıyorsanız (genel bakış ) onlarda size öyle bakacaklar

basın gidin almanyaya hayatınızın baharında tuvalet temizlerken bir bakmışsın yaş 30 olmuş ama arkana dönünce 1 tane güzel anın yok hala mercedese binmenin mutluluk getireceğini sanan kardeşlerimiz var onlara sözüm şu

hayat sana devamlı şanslar veriyor sen bunları değerlendirmek yerine kaçarsan hayatın boyunca o kaçtığın geçmişin peşini bırakmaz 40 yaşında tükenmezlik sendromuna yakalanır harap olursun

okuyan kardeşlerim siz siz olun çok çalışın eğer olmazsa beni bulun söz sizden özür dileyeceğim ben size çok çalışın dediğim için
ben daha hayatımda çok çalışıp da karşılığını alamamış insan görmedim elbet bir gün alırsınız

sen kaçarsan ben kaçarsam o kaçarsa ne olur halimiz ?
ilerde vatan dediğin toprağa yabancı kalırsın işte o zaman kendini çok sahipsiz hisseder boş boş bakarsın arkandaki yıllara

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Hayır deseki şu bölümü okuyup Almanca öğrenip çıkmak istoyrum tamam ama tuvalet temizlerim diyor, troll gibi.
Ülkenin tuvaletlerinide temizleyecek elemana ihtiyaçı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Salla dostum böyle adamları kalifiye eleman olamayacağı için kaçmaya çalışıyor demekki
Aynen dostum.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Vallaha bana versinler koltuğu ülke kalkınır ama torpil olmayınca aç kalıyorsun

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
En kolay yöntemler nedir?
Yaşım 16 ülkeden kaçmak için Ne yapmalıyım?
Ülke batmış,sürekli kaygı ile yaşmaktan bıktım.
Almanya'ya Tuvalet işçisi olarak nasıl giderim(geçenlerde böyle bir genelge vardı)?
Kısacası beni bu ülkeden kurtarın lütfen.
Bu ne biçim ülke sevmedim (!) Respawn ya da farklı map'e hatta ve hatta farklı sunucuya bağlanmak istiyorum.
Yemin ederim Almanyada okul hademesi bile olmaya razıyım hatta hurdacı bile olmaya razıyım.
Yeterki Almanya sınırları içinde refah dolu bir hayat yaşayım.
Teşekkürler
uçagın kalkıyor

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
En mantıklısı Üniversiteye başlayıp work and travel veya erasmus ile gidip sonrada yerleşmek ama min 10.000 euro veya dolar lazım nereye gittiğine bağlı olarak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,627
Üyeler
166,967
Son üye
ardxci
Top Bottom