Neler Yeni

Ülkeden kaçma teknikleri nedir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
aga bende sevmiyorum ama diğer ülkelere gidince kapıdan kırmızı halıyla geçirmiyorlar yani heryerin bir kusuru var öbür ülkeleri bu kadar abartmayın girdiğin gibi para falan gelmiyor ordada insanlar yaşamak için çalışmaları falan gerek ya hani
Çalışmadan hiçbir ülkede rahat edemezsin. Fakat bir Almanyadaki asgari ücret geçimi ile Türkiyedeki asgari ücret geçimini kıyaslarsan zaten fark burada bariz belli oluyor.
Tabi çalışma saatleri vs. de devreye giriyor burada.

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
aga bende sevmiyorum ama diğer ülkelere gidince kapıdan kırmızı halıyla geçirmiyorlar yani heryerin bir kusuru var öbür ülkeleri bu kadar abartmayın girdiğin gibi para falan gelmiyor ordada insanlar yaşamak için çalışmaları falan gerek ya hani
aradaki fark orda çalıştığında emeğinin karşılığını alabiliyosun

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Almanya ya gittiğinde huzurlu olacağını sanıyorsan bence yanılıyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yapılan ırkçılık benim veya milletimin sorunu değil. Ayrıca bu attığın olaylar yılda bir ve ülkenin küçük bir kısmı tarafından yapılıyor.
Eğer bu açıdan bakıcak olursak Almanya her vatandaşa iyi bir yaşam standartı sunuyor. Bizim ülkemizde ise dış ülkeden gelen mültecilere oturduğu yerden maaş bağlanıyor.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
Detaylı bir şekilde anlatır mısınız?
En kolay yöntemler nedir?
Yaşım 16 ülkeden kaçmak için Ne yapmalıyım?
Ülke batmış,sürekli kaygı ile yaşmaktan bıktım.
Almanya'ya Tuvalet işçisi olarak nasıl giderim(geçenlerde böyle bir genelge vardı)?
Kısacası beni bu ülkeden kurtarın lütfen.
Bu ne biçim ülke sevmedim (!) Respawn ya da farklı map'e hatta ve hatta farklı sunucuya bağlanmak istiyorum.
Yemin ederim Almanyada okul hademesi bile olmaya razıyım hatta hurdacı bile olmaya razıyım.
Yeterki Almanya sınırları içinde refah dolu bir hayat yaşayım.
Teşekkürler
Almanya'ya Tuvalet işçisi olarak nasıl giderim(geçenlerde böyle bir genelge vardı)?
Bu ne biçim ülke sevmedim (!) Respawn ya da farklı map'e hatta ve hatta farklı sunucuya bağlanmak istiyorum.
Yemin ederim Almanyada okul hademesi bile olmaya razıyım hatta hurdacı bile olmaya razıyım.
Teşekkürler
mizah amaçlıdır :D

@MdlTTesla Almanya ya gittiğin zaman hem Türk hem de Müslüman olduğun için ırkçı saldırılara maruz kalacaksın, Türk olduğun için sana iş vermeyecekler aç kalsan bile sana yardım etmeyecekler senin gibileri anlamıyorum bir insan nasıl da kendi vatanını terk etmek ister ki, bırak terk etmeyi vatandan kaçmak istiyorsun oysaki atalarımız gelecek nesil de yani bizlerin İngilizlere Fransızlara köle olmamamız için canlarını feda ettiler senin şu yaptığına bak.
Nasıl da doğup büyüdüğün toprakları terk etmek istersin anlamıyorum, bu topraklar kolay kolay kazanılmadı

Bu yapılan ırkçılık benim veya milletimin sorunu değil. Ayrıca bu attığın olaylar yılda bir ve ülkenin küçük bir kısmı tarafından yapılıyor.
Eğer bu açıdan bakıcak olursak Almanya her vatandaşa iyi bir yaşam standartı sunuyor. Bizim ülkemizde ise dış ülkeden gelen mültecilere oturduğu yerden maaş bağlanıyor.
O mültecilerin açlık ve sefalet içinde olması daha mı iyi
Komşusu açken tok yatan bizden değildir

Orada aç kaldığını farz et, sana yemek vermezler kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
Benimde gelecek kaygım var notlarım iyi değil ama ben ülkemden 'kaçmak' istemiyorum. Kaçmak yerine doğru düzgün çalışıp iyi bi okul kazan zaten tıp kazanırsan atanmama gibi bi sorunun da olmaz yada ne biliyim harp okullarına git asker ol.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
@MdlTTesla Almanya ya gittiğin zaman hem Türk hem de Müslüman olduğun için ırkçı saldırılara maruz kalacaksın, Türk olduğun için sana iş vermeyecekler aç kalsan bile sana yardım etmeyecekler senin gibileri anlamıyorum bir insan nasıl da kendi vatanını terk etmek ister ki, bırak terk etmeyi vatandan kaçmak istiyorsun oysaki atalarımız gelecek nesil de yani bizlerin İngilizlere Fransızlara köle olmamamız için canlarını feda ettiler senin şu yaptığına bak.
Nasıl da doğup büyüdüğün toprakları terk etmek istersin anlamıyorum, bu topraklar kolay kolay kazanılmadı

O mültecilerin açlık ve sefalet içinde olması daha mı iyi
Komşusu açken tok yatan bizden değildir

Orada aç kaldığını farz et, sana yemek vermezler kardeşim
Öncelikle, Almanya'da dünyadaki neredeyse tüm ülkelerden vatandaş var. Zannettiğin kadar ırkçı bir ülke değil.

İş bulmaya gelirsek, bu iş biraz şansa bağlı. Eğer gerçekten okuduysan güzel bir işe girebilirsin. Eğer sadece yaşamak için gidiyorsan şansına veya torpiline bağlı normal bir işe girebilirsin.

Üçüncü olarak. Onların açlık ve sefalet içinde olması daha mı iyi demişsin.
Sanırsam beni yanlış anladın. Ben kimsenin açlık veya sefalet içerisinde kalmasını istemem. Fakat benim ülkemde benim vatandaşım cebinde para olmadığı için manavın önünden geçerken kızının gözlerini kapatıyorsa, hanımı market alışverişi yapılacak dediğinde cebinde 1.5 lirası olduğu için intihat ediyorsa, önce mültecilere değil benim vatandaşıma o maaş bağlanmalı. İşsizlere bakılmalı. Başkaları yatarak maaş alırken benim vatandaşım iş bulamadığı için intihar ediyorsa bence ortadaki sıkıntı belli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
Teşekkürler
kaçma kankam TÜRKİYE Cennet Cennet

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Haklısın kaçmak ama legal yol ilem

Helal len vatanperver dostum.

Suriyelere tahammül edemiyorum.
Ayrıca ciddiyim

VER MEHTERİ (!)
Suriyelilere tahammül edemiyormuş ? Onlarda insan! Sende bu durumda ülkeden gitmek isteyebilirsin ama şu insan ayrımından bi vazgeçin.
✊=✊🏻=✊🏼=✊🏽=✊🏾=✊🏿

Öncelikle, Almanya'da dünyadaki neredeyse tüm ülkelerden vatandaş var. Zannettiğin kadar ırkçı bir ülke değil.

İş bulmaya gelirsek, bu iş biraz şansa bağlı. Eğer gerçekten okuduysan güzel bir işe girebilirsin. Eğer sadece yaşamak için gidiyorsan şansına veya torpiline bağlı normal bir işe girebilirsin.

Üçüncü olarak. Onların açlık ve sefalet içinde olması daha mı iyi demişsin.
Sanırsam beni yanlış anladın. Ben kimsenin açlık veya sefalet içerisinde kalmasını istemem. Fakat benim ülkemde benim vatandaşım cebinde para olmadığı için manavın önünden geçerken kızının gözlerini kapatıyorsa, hanımı market alışverişi yapılacak dediğinde cebinde 1.5 lirası olduğu için intihat ediyorsa, önce mültecilere değil benim vatandaşıma o maaş bağlanmalı. İşsizlere bakılmalı. Başkaları yatarak maaş alırken benim vatandaşım iş bulamadığı için intihar ediyorsa bence ortadaki sıkıntı belli.
Benim de kızdığım noktalar oluyor eğitim sistemi, asgari ücret, işsizlik gibi şeyler çok can sıkıyor ama benim buradaki sitemim konu sahibine, ülkeden kaçmak istemesi acınası bir durum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,627
Üyeler
166,967
Son üye
ardxci
Top Bottom