Neler Yeni

Ülkeler neden sığınmacıları göndermek istemiyor?

Hakikaten neden göndermiyorlar öyle bir güçleri olmasına rağmen? Sadece Türkiye değil batıdaki çoğu ülkede sığınmacı problemi var fakat ülkeler bunun için hiçbir adım atmıyor veya atmak istemiyor. Sebebi nedir?
Halkını sevenler almıyor ülkesine

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
Semih Boran
Hakikaten neden göndermiyorlar öyle bir güçleri olmasına rağmen? Sadece Türkiye değil batıdaki çoğu ülkede sığınmacı problemi var fakat ülkeler bunun için hiçbir adım atmıyor veya atmak istemiyor. Sebebi nedir?
Yeni Dünya Düzeni için. Göçün artırılması lazım ülkesizlik planı kabul edilsin diye.

Gloxy

80+ Bronze
kim göndermek istemiyo la heryeri burası gibi sanma. ingiltere yollamak için servet harcıyor. bazı ülkelerde sınırlara servet yatırıyor

ato1954

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Atakan
Türkiye'de neden gönderilmiyor bende anlamıyorum, ama Almanya, Fransa, Hollanda gibi ülkelerin Türkleri göndermemesinin sebebi, biz oralara gidip suriyeliler gibi sokakta dilenip nargile içmiyoruz, ter dökerek çalışıyoruz tabi ki göndermek istemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,382
Üyeler
163,305
Son üye
talha1545
Top Bottom