imkan olan biryere taşınman lazımBelki de herkesin hayalidir ülkesini temsil etmek Ben de bir spor dalında kendimi geliştirip spor müsabakalarına katılmak istiyorum ama ne yazık ki yaşadığım yerde imkanlar yok ne yapmam lazım
Favorin olan bi spor dalı üzerinde evde kendinde olan imkanlarla yapmaya çalış bu 1-2 yıl sürer hiçkimse 2 saatte Ülke temsil edemez Allah'ın İzniyle Ülkeni temsil edersin istediğin spor dalı üzerinde çalışBelki de herkesin hayalidir ülkesini temsil etmek Ben de bir spor dalında kendimi geliştirip spor müsabakalarına katılmak istiyorum ama ne yazık ki yaşadığım yerde imkanlar yok ne yapmam lazım
Motor sporları ilgimi çekiyor ama imkan sıfır sanırım ve 2 saatte olmayacağını biliyorum bu işlerinFavorin olan bi spor dalı üzerinde evde kendinde olan imkanlarla yapmaya çalış bu 1-2 yıl sürer hiçkimse 2 saatte Ülke temsil edemez Allah'ın İzniyle Ülkeni temsil edersin istediğin spor dalı üzerinde çalış
Motorsa ailenden yardım istemen gerek oda yoksa derslerine ver kendini tıp fln kazanırsan ayda 40k para alırsın motor sonra isteğini Allah'ın İzniyle gerçekleştirirsinMotor sporları ilgimi çekiyor ama imkan sıfır sanırım ve 2 saatte olmayacağını biliyorum bu işlerin