- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aylık gelirin nedirDedim işte ülke cillop gibi bizim milletimiz lüks sevdiğinden beğenmiyo ülkeyi.
Hocam aylık gelirin nedirDedim işte ülke cillop gibi bizim milletimiz lüks sevdiğinden beğenmiyo ülkeyi.
Yani düzgün biri göremedim birisi a konusunda doğruyu savunuyor (bana göre) diğeri b yi savunuyor ama başka bir konuda o a yı bu b yi savunuyor yani şimdilik tarafsızımNasıl yani
2700 TL güzel geçiniyoruz aylık 200 TL kalıyor ama olsun şükür genede afrikada bunları bulamayanda var.Hocam aylık gelirin nedir
bu kadar miDedim işte ülke cillop gibi bizim milletimiz lüks sevdiğinden beğenmiyo ülkeyi.
asgari ücret 2800 tl 100 tl si nerde2700 TL güzel geçiniyoruz aylık 200 TL kalıyor ama olsun şükür genede afrikada bunları bulamayanda var.
RTE cci değilim ama rte katarlılara neden tıp ı sınavsız yaptı söylim ukrayna türkiyeye sınavsız tıpa alıyor diye mecbur türkiyede başka bir ülkeye yapması gerekiyordu 2.si rte şu anda eğitim sistemini değiştirmek istiyor ama değiştiremiyorum su ankı eğitim sistemi amerikanın bize verdiği eğitim sistemi 3.sü asgari maaşla hiç çalışmadım bir şeyy diyemiyorum 4.sü adamın karısına aldığı şeyleride eleştirmeülkede asgari çalışanlara değer vermiyorlar tayip onca para alirken eşine pahalı çanta alirken asgariye 3000 küsür yapmıyor işine gelmiyor zenginler yaşarken fakirler eziliyor eğitim kötü iş bulamayan gençler atanamayan öğretmenler katarlara hizmet etmesi
Hocam şu an dalga geçiyorsunuz herhalde lütfen dalga geçmedin gerçek düşüncenizi yazınızÜlkenin durumu gayet güzel herkesin cebinde son model telefonlar, arabalar bizim için her şeyi yapıyorlar yol,köprü,tünel daha ne yapsınlar ben çok memnunum
bizim paramızla yapıyor üstelik para alıyor kendi cebinden bir şey yaptırdı miÜlkenin durumu gayet güzel herkesin cebinde son model telefonlar, arabalar bizim için her şeyi yapıyorlar yol,köprü,tünel daha ne yapsınlar ben çok memnunum
Hocam evet haklısın ama ülke bu fakirlikte nasıl son model araba alıyorlar sokağa bi çıkıyorum arabalardan yürünmüyyor orasını anlayamıyorum bi bakıyorum adamlarda 1m lik merccedesler 500k lık bmw ler herkes böyleRezil resmen. Milyarlarca dolar eğitime, bilime veya bambaşka şeylere harcansa ülke çok daha güzel olurdu. Ama yok biz o paraya makam arabaları, goril heykelleri, her şehirde olan çay, mandalina heykelleri, milletvekilleri veya partiler ile bağlantıları olanların pudra şekeri çekmesine ve şatafatlı villalarda oturmasına harcıyoruz. İşin en acınası yanı bu para senin benim cebimden aşırı abartılı bir şekilde çıkıyor. Ülke öyle bir hale geldi ki 10 yaşındaki çocuk bile siyaseti takip ediyor. Ülkede ağır yolsuzluk var hukümet asgari ücreti yükseltik diye bize yutturmaya çalışıyor da asgari ücret 322$ lan şaka gibi ki ki ülkede yaklaşık 10 milyon kişi asgari ücretli. Ülkede yoksulluk sınırı 8K lan. Kurları bahsetmeye gerek yok zaten euro olmuş 10.40 almancılar çoşuyor ülkede. Ülke hakkında konuşacak aslında o kadar şey var ki buraya yetmez.
Senin baban eşşek gibi asgari ücret ile sana bakıcam diye uğraşırken altın musluk sıkıntı değil.RTE cci değilim ama rte katarlılara neden tıp ı sınavsız yaptı söylim ukrayna türkiyeye sınavsız tıpa alıyor diye mecbur türkiyede başka bir ülkeye yapması gerekiyordu 2.si rte şu anda eğitim sistemini değiştirmek istiyor ama değiştiremiyorum su ankı eğitim sistemi amerikanın bize verdiği eğitim sistemi 3.sü asgari maaşla hiç çalışmadım bir şeyy diyemiyorum 4.sü adamın karısına aldığı şeyleride eleştirme