Neler Yeni

Ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz siyasi görüşünüz nedir ?

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Uluslararası Para Fonu (2020 tahmini kişi başı satın alım gücü)
1624820108730.png

Bunun yeterli olduğunu düşünüyorum.

Abdullah1

80+ Bronze
bizim paramızla yapıyor üstelik para alıyor kendi cebinden bir şey yaptırdı mi
Hocam hiç bir cumhur baskanı kendi parasıyla yapamazki o vergiler boşuna alınmıyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocam evet haklısın ama ülke bu fakirlikte nasıl son model araba alıyorlar sokağa bi çıkıyorum arabalardan yürünmüyyor orasını anlayamıyorum bi bakıyorum adamlarda 1m lik merccedesler 500k lık bmw ler herkes böyle
Torpil , kara para fln ? Pudracı reis bile sadece aylık 30k kazanıyormus 1m'lik 5 10 tane araba.

Abdullah1

80+ Bronze
Senin baban eşşek gibi asgari ücret ile sana bakıcam diye uğraşırken altın musluk sıkıntı değil.
Hocam beni örnek vermeyin ben babamı çalıştırmıyorum :D bide eşşek gibi kelimeler olmazsa sevinirim ben ülkeyyi savunmuyorum ccidden ben çok araştırdım rte cide değilim şu an düzgün bir parti yok

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Hocam beni örnek vermeyin ben babamı çalıştırmıyorum :D bide eşşek gibi kelimeler olmazsa sevinirim ben ülkeyyi savunmuyorum ccidden ben çok araştırdım rte cide değilim şu an düzgün bir parti yok
Ulan siz yokmusunuz RTe'ci değilim diyip ülkeyi öven neyse.

Abdullah1

80+ Bronze
Hiçbir partiyi desteklemiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde adaylara göre düşüneceğim.
Hocam bi mansur yavaş düzgün birine benziyor benim gözümde başka yok (kendi düşüncem)

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Hocam evet haklısın ama ülke bu fakirlikte nasıl son model araba alıyorlar sokağa bi çıkıyorum arabalardan yürünmüyyor orasını anlayamıyorum bi bakıyorum adamlarda 1m lik merccedesler 500k lık bmw ler herkes böyle
Sanırsam kadıköy'de falan yaşıyorsun. O adamlar ya miningci, yatırımcı, partiyle işleri var veya dolarla falan çalışıyorlardır. Zira hadi yoksulluk sınırı üstünde 10K ile çalışan normal bir vatandaş o 500K'lık arabayı alması için 50 ay çalışması lazım. Normal vatandaşlara dönersek 2012 model ford fiesta fiyatları 100K olmuş bu mu son model? Asgari ücretli bir kişi bu külüstürü alabilmesi için en az 3 yıl yemeden içmeden çalışması gerek. Ayrıca o "ezik" sayılan kesmin de borçları var. Yeni başlayan mühendisleri 3k'ya çalıştırıyorlar lan? Öğretmenleri 4.4K - 5K? Bumu zenginlik? Kira fiyatları olmuş 1.5K. Diğer pahalılıkları anlatmama gerek bile yok.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye