Neler Yeni

Ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz siyasi görüşünüz nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
bizim paramızla yapıyor üstelik para alıyor kendi cebinden bir şey yaptırdı mi
tabii ki senin paranla yapacak kimin parasıyla yapacak? Dışarıdan kredi desteği alıp metro mu yapsın birileri gibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
tabii ki senin paranla yapacak kimin parasıyla yapacak? Dışarıdan kredi desteği alıp metro mu yapsın birileri gibi
boş boş konuşma tayibin o kadar parası var eşine pahalı çanta almasını biliyor ekrem imam oğluna kredi desteği vermediler o da yurt dışında almak zorunda kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
boş boş konuşma tayibin o kadar parası var eşine pahalı çanta almasını biliyor ekrem imam oğluna kredi desteği vermediler o da yurt dışında almak zorunda kaldı
tamam imamoğlu süt dökmüş kedi ve çok çalışkan, gidip kredi çekip metro döşedi yehu

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bunu millet yapmış oluyor onlar değil, baban gelip sana ben seni besliyorum, ben sana yemek veriyorum demesi gibi, bu zaten babanın zorunlu ve karşılıksız yapması gereken bir görevdir, aynı vergiyi kessem milletten bende yaparım aynısını.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
En azından belediye başkanı olduğu halde öğrencilere burs veriyor, yoksul insanlara yardım ediyor. Arabayı üretenden daha çok kazanan devletimiz niye öğrenci burslarını kesiyor? Veya niye üniversite öğrencilerine yardım etmiyor? Pandemide niye halka iban atıyor?

Hsynay

80+
IMG_20210623_183617.jpg

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Ülke bok yoluna gidiyo la
Ekonomi,Eğitim sistemi,Adalet vs.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
tamam imamoğlu süt dökmüş kedi ve çok çalışkan, gidip kredi çekip metro döşedi yehu
boş insansin ya milleti düşünmeyen sizsiniz herşeye red veriyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

kıskanmıyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Bunu millet yapmış oluyor onlar değil, baban gelip sana ben seni besliyorum, ben sana yemek veriyorum demesi gibi, bu zaten babanın zorunlu ve karşılıksız yapması gereken bir görevdir, aynı vergiyi kessem milletten bende yaparım aynısını.
işte olay da o, asli olanı yapmayanlar da varmış zamanında o yüzden şuan yapılanlar normalleştiriliyor

En azından belediye başkanı olduğu halde öğrencilere burs veriyor, yoksul insanlara yardım ediyor. Arabayı üretenden daha çok kazanan devletimiz niye öğrenci burslarını kesiyor? Veya niye üniversite öğrencilerine yardım etmiyor? Pandemide niye halka iban atıyor?
seçim öncesi söylediği vaatlerin %95'ini hala gerçekleştirmemiş durumda, söylediğiniz burs ve yoksullara yardım olayı çok daha kapsamlı gerçekleştirilecekti ancak yapılan yardım miktarı çok düşük. Bunun yanında "en azından belediye başkanı olduğu halde" neden hep deprem deprem diye hükümete söylenirken göreve geldiğinde deprem bütçesini %65 düşürdü? Neden hızlıca 150 kreş açacağız denildi de yalnızca 2 yılda 11 kreş açılabildi? Neden göreve gelmeden önce hiçbir işçi çıkarmayacağıma söz veriyorum, bu bir Ekrem İmamoğlu sözüdür deyip göreve geldikten sonra 15 bin işçi çıkardı? Vaat edilen depreme dayanıklı 100 bin konut nerede? Halk ekmeğe, suya, elektriğe daha ucuz ulaşabilmeli denildi ve ardından neden halk ekmeğe %40 zam yapıldı? Sosyal yardım bütçesi neden %15'den %2'ye düşürüldü? Hani 12 yaşına kadar herkes ulaşımdan ücretsiz faydalanacaktı? "Açacağımız 40 doğumhane, 20 yeni Kadın Sağlığı - Tarama Merkezi ve 10 Çocuk Sağlığı Merkezleri ile sağlık alanındaki eksiklikleri kapatacağız." sözünün icraatı nerede? 75 bin üniversite öğrencisine 400₺ burs nerede? bunları konuşmamız gerek, çok çabuk unuttunuz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
boş insansin ya milleti düşünmeyen sizsiniz herşeye red veriyorsunuz

kıskanmıyin
1624872298620.png

1624872681746.png
1624872309870.png

1624872694327.png

1624872725268.png
1624872749973.png
1624872783174.png
1624872794174.png

Her şeye red veren biz değil mi? isterseniz Marmaray, Kanal İstanbul, Avrasya Tüneli, 3. Havalimanı hakkında da görseller paylaşabilirim

Top Bottom