24 Haziran 2018-31 Ekim 2019 tarihleri arasında muhalefetin verdiği araştırma önergeleri AKP ve MHP reddedildi: Kadın cinayetleri, Aleviler, IŞİD, 15 Temmuz, intiharlar...
işte olay da o, asli olanı yapmayanlar da varmış zamanında o yüzden şuan yapılanlar normalleştiriliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
seçim öncesi söylediği vaatlerin %95'ini hala gerçekleştirmemiş durumda, söylediğiniz burs ve yoksullara yardım olayı çok daha kapsamlı gerçekleştirilecekti ancak yapılan yardım miktarı çok düşük. Bunun yanında "en azından belediye başkanı olduğu halde" neden hep deprem deprem diye hükümete söylenirken göreve geldiğinde deprem bütçesini %65 düşürdü? Neden hızlıca 150 kreş açacağız denildi de yalnızca 2 yılda 11 kreş açılabildi? Neden göreve gelmeden önce hiçbir işçi çıkarmayacağıma söz veriyorum, bu bir Ekrem İmamoğlu sözüdür deyip göreve geldikten sonra 15 bin işçi çıkardı? Vaat edilen depreme dayanıklı 100 bin konut nerede? Halk ekmeğe, suya, elektriğe daha ucuz ulaşabilmeli denildi ve ardından neden halk ekmeğe %40 zam yapıldı? Sosyal yardım bütçesi neden %15'den %2'ye düşürüldü? Hani 12 yaşına kadar herkes ulaşımdan ücretsiz faydalanacaktı? "Açacağımız 40 doğumhane, 20 yeni Kadın Sağlığı - Tarama Merkezi ve 10 Çocuk Sağlığı Merkezleri ile sağlık alanındaki eksiklikleri kapatacağız." sözünün icraatı nerede? 75 bin üniversite öğrencisine 400₺ burs nerede? bunları konuşmamız gerek, çok çabuk unuttunuz
Peki dostum sakince tartışalım, kim gelsin mevcut yönetim yerine. Unutma ki şu anda sadece ben değil milyonlarca kişi böyle düşünüyor da oy veriyor.
Cumhurbaşkanı Seçimlerinde adaylar
Teröristlerin siyasi partisinden birisi
Onlarla ittifak yapan, batının kuklası bir bıyıklı
Daha kendi partisinin bütünlüğünü koruyamayan biri
Herkesin oyunu toplarım diye bağımsız aday olup kimsenin adını ağzına almayan biri