Neler Yeni

Ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz siyasi görüşünüz nedir ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,911
İsim
Mert Can Ergün

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ülke yönetimine iyi demiyorum. Ama şu anda daha iyi yönetecek kimseyi görmüyorum.
Boş koltuğun daha iyi yönettiğini gördük, yönetecek kimse yok kafasıyla giderseniz bu ülke böyle olduğu gibi gider.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,911
İsim
Mert Can Ergün
ülkücülerin katil olduğunu kanıtlayabilir misin merak ettim
evet senin ondan bile haberin yok hey Allahim alevi solcu insanları katlettiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Agacık

Ekler

• chrome_screenshot_1624874115053.png
    chrome_screenshot_1624874115053.png
    1.7 MB · Hit: 22

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
işte olay da o, asli olanı yapmayanlar da varmış zamanında o yüzden şuan yapılanlar normalleştiriliyor

seçim öncesi söylediği vaatlerin %95'ini hala gerçekleştirmemiş durumda, söylediğiniz burs ve yoksullara yardım olayı çok daha kapsamlı gerçekleştirilecekti ancak yapılan yardım miktarı çok düşük. Bunun yanında "en azından belediye başkanı olduğu halde" neden hep deprem deprem diye hükümete söylenirken göreve geldiğinde deprem bütçesini %65 düşürdü? Neden hızlıca 150 kreş açacağız denildi de yalnızca 2 yılda 11 kreş açılabildi? Neden göreve gelmeden önce hiçbir işçi çıkarmayacağıma söz veriyorum, bu bir Ekrem İmamoğlu sözüdür deyip göreve geldikten sonra 15 bin işçi çıkardı? Vaat edilen depreme dayanıklı 100 bin konut nerede? Halk ekmeğe, suya, elektriğe daha ucuz ulaşabilmeli denildi ve ardından neden halk ekmeğe %40 zam yapıldı? Sosyal yardım bütçesi neden %15'den %2'ye düşürüldü? Hani 12 yaşına kadar herkes ulaşımdan ücretsiz faydalanacaktı? "Açacağımız 40 doğumhane, 20 yeni Kadın Sağlığı - Tarama Merkezi ve 10 Çocuk Sağlığı Merkezleri ile sağlık alanındaki eksiklikleri kapatacağız." sözünün icraatı nerede? 75 bin üniversite öğrencisine 400₺ burs nerede? bunları konuşmamız gerek, çok çabuk unuttunuz
Ben de sana laf anlatmaya çalışıyorum ya, söylesene sen böyle bir varlık olduğunu hiç uğraşmayayım.

Avolay

80+ Gold
Evet bende orasını anlamıyorum ülke fakir ama dışarı bi çıkıyorum her yerde son model arabalar arabadan sokakta yürünmüyor
13 Yaşındaki ''CneD'' nickli Abdullah babasından duyduklarını foruma yazıyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Boş koltuğun daha iyi yönettiğini gördük, yönetecek kimse yok kafasıyla giderseniz bu ülke böyle olduğu gibi gider.
Peki dostum sakince tartışalım, kim gelsin mevcut yönetim yerine. Unutma ki şu anda sadece ben değil milyonlarca kişi böyle düşünüyor da oy veriyor.

Cumhurbaşkanı Seçimlerinde adaylar
Teröristlerin siyasi partisinden birisi
Onlarla ittifak yapan, batının kuklası bir bıyıklı
Daha kendi partisinin bütünlüğünü koruyamayan biri
Herkesin oyunu toplarım diye bağımsız aday olup kimsenin adını ağzına almayan biri

Sen söyle kime vereyim oyumu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom