Neler Yeni

Ülkemizin İnsanları Kendilerini 3-5 Kuruş İçin Ne Hale Mi Sokuyorlar?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,822
İsim
Eren Yeager
Ben böyle postlar gördüğüm zaman sağ üstte ki 3 noktaya basıp ilgilenmiyoruma basıyorum daha karşıma çıkmıyor uzun bir süredir de bu tarz şeyler görmüyorum meme sayfalarında ki dalga olan videolar haricinde
İnsanların izleyip izlememesine gelince ben bunları izleyip zevk alıp gerçekten bakıp eğlenen insanların gerçekten psikolojilerinin ve düşüncelerinin normal olduğunu düşünmüyorum bunları izleyen insanlardan kusura bakmayın ama her şeyi beklersiniz
Aramızda mutlaka izleyenler vardır onlara sesleniyorum

Arkadaşlar bu mudur zevk anlayışınız insanların böyle ***** saçma dans edip kendilerini rezil etmesini komik mi buluyorsunuz TikToka karşı değilim çok güzel içerik yapan yabancı kanallar var ama bu tarz insanlar ülke içerisine çıktıkça biz anca şaklaban oluruz başka bir şey olmayız
Sanane istediği videoyu çeker belki böyle eğleniyor ya arkadaşım bu normal bir video mu ya Allah aşkına
Bunlar normal hareketler mi dostlarım Allah aşkına yapmayın ya
Bakın düzgün dans dediğiniz budur ne kadar iyi yapmıyor olsa da bence en azından bir çaba var saçma sapan ellerini kollarını sallayarak hareket etmiyor

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Haklısın ancak Tiktok hakkında konuştuğum için buraya açmak istedim. Aslında evet, bu konuya göre kapatılamaz. Daha farklı bir şey anlatmak istedim ancak sanırsam anlatamadım. Özür dilerim.
Özür dilencek bir şey yok ki sadece anlamanı sağlamaya çalışıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla forumda aktif olmak istiyorsun ama dikkat edelim yine de

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Onu bunu geçin insanlar neden bunu izleyip para atıyorlar orası da ayrı soru 🤔

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Her çuvaldan bir çürük elma çıkarmış
İçlerinde illa adam akıllı bir şey öğreten anlatan var ki örneklerini görüyorum
Playback yaparak milyon takipçi yapanlars bakmak lazım önce
Bunlara neden vergi koymuyolar ayrıca. Sadece bir gecede 8 10 bin tl giriyor çeplerine enayi gibi para atıyolar birdr bunlara

HoYeon Jung

80+ Gold
Bakmayın reelse ben direk Instagram'a bakmıyorum artık mutluyum...
Hocam Twitter'a giriyoruz, saçma sapan kurgular.
Tiktok girmiyorum, Allah'a şükür.
Facebook'u ab*z* dayılar fethetti.
İnstagram da Tiktok gibi olmaya başladı.
Snapchat desek, sanırsam orada arkadaşın olması gerekiyor ve hiç arkadaşım yok. Yani bütün sosyal medya uygulamalarının suyu çıktı. Ne kullanalım artık bilmiyorum ki ya.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Snapchat desek, sanırsam orada arkadaşın olması gerekiyor ve hiç arkadaşım yok. Yani bütün sosyal medya uygulamalarının suyu çıktı. Ne kullanalım artık bilmiyorum ki ya.
Kapat tüm hesaplarını çık evden
Git bir kütüphaneye heryerde arkadaş edinecek insan dolu takma yani bunları

Aware

80+ Silver
Hiçbirine bakmıyorum.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
sözün bittiği yerler.

HoYeon Jung

80+ Gold
Özür dilencek bir şey yok ki sadece anlamanı sağlamaya çalışıyorum. Gözlemlediğim kadarıyla forumda aktif olmak istiyorsun ama dikkat edelim yine de
Yok be hocam, mesajlarım azken çok konu açıyordum da, artık yardımcı olmaya çalışıyorum. Pek öyle konu açmıyorum.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
490
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Twitter gerçekten saçma ama artık türkiyenin protest uygulaması oldu. Her gün siyaset konuları...yok mu şöyle futbol falan onlar bile özlendi. Tik tok da maşallah beynimi seveyim ingilizce biliyorum türkler yok tt'emde. Facebook ne ? İnstagram'da işte ne bileyim arada bir bakıyom çıkıyom.

Benim sosyal medya durumum :D

HoYeon Jung

80+ Gold
Ben böyle postlar gördüğüm zaman sağ üstte ki 3 noktaya basıp ilgilenmiyoruma basıyorum daha karşıma çıkmıyor uzun bir süredir de bu tarz şeyler görmüyorum meme sayfalarında ki dalga olan videolar haricinde
İnsanların izleyip izlememesine gelince ben bunları izleyip zevk alıp gerçekten bakıp eğlenen insanların gerçekten psikolojilerinin ve düşüncelerinin normal olduğunu düşünmüyorum bunları izleyen insanlardan kusura bakmayın ama her şeyi beklersiniz
Aramızda mutlaka izleyenler vardır onlara sesleniyorum

Arkadaşlar bu mudur zevk anlayışınız insanların böyle ***** saçma dans edip kendilerini rezil etmesini komik mi buluyorsunuz TikToka karşı değilim çok güzel içerik yapan yabancı kanallar var ama bu tarz insanlar ülke içerisine çıktıkça biz anca şaklaban oluruz başka bir şey olmayız
Sanane istediği videoyu çeker belki böyle eğleniyor ya arkadaşım bu normal bir video mu ya Allah aşkına
Bunlar normal hareketler mi dostlarım Allah aşkına yapmayın ya
Bakın düzgün dans dediğiniz budur ne kadar iyi yapmıyor olsa da bence en azından bir çaba var saçma sapan ellerini kollarını sallayarak hareket etmiyor
Bir de şey var, metrobüslerin veya kırmızı ışıklarda arabaların önüne geçip dans ediyorlar ve iyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar ya..

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan toplayabilir miyiz ülkemizde yasaklanması için? Neler yapabiliriz biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Yalnız benim babam 60ına geliyor ben 16 yaşındayım ne torunu ya o.O2

Top Bottom