Neler Yeni

Ülkemizin İnsanları Kendilerini 3-5 Kuruş İçin Ne Hale Mi Sokuyorlar?

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Tiktok kapansa başka bir adla yine açılır. Fena bir etkileşim var bu mecrada.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121

Smellnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ENES BERKE İNAL
Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan toplayabilir miyiz ülkemizde yasaklanması için? Neler yapabiliriz biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Sırf sen sevmiyorsun gözüne hoş gelmiyor diye yapılmasın demek bencillikten başka hiçbir şey değil kardeşim. Bende hoşlanmıyorum ama adamın hayatı insanların hayatı kimse sana bu postu neden attın demiyorsa sende başkalarına karışma kanks.

HoYeon Jung

80+ Gold
Sırf sen sevmiyorsun gözüne hoş gelmiyor diye yapılmasın demek bencillikten başka hiçbir şey değil kardeşim. Bende hoşlanmıyorum ama adamın hayatı insanların hayatı kimse sana bu postu neden attın demiyorsa sende başkalarına karışma kanks.
Sırf ben değil ki, eminim aklı başında olan birçok kişi sevmiyor bu videoları. O nedenle kapatılmasını istiyoruz. Ayrıca bunun sevip sevmemekle alakası yok. Küçük çocuklar bunları izleyerek etrafta cellat baba diye geziyor. Psikolojilerini bozuyorlar.

Mr Yazıcı

80+ Bronze
Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan toplayabilir miyiz ülkemizde yasaklanması için? Neler yapabiliriz biraz yardımcı olursanız sevinirim.
İnan çok isterim ama kapansa yeni bir platform bulurlar. Olmaz ise olan platformları kullanır yine de bizi sinirlendirirler.

Smellnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ENES BERKE İNAL
Sırf ben değil ki, eminim aklı başında olan birçok kişi sevmiyor bu videoları. O nedenle kapatılmasını istiyoruz. Ayrıca bunun sevip sevmemekle alakası yok. Küçük çocuklar bunları izleyerek etrafta cellat baba diye geziyor. Psikolojilerini bozuyorlar.
Bundan önce vine vardı ***** ***** hımanıa diyenler ünlü oldu mal mal hareketlerle sonra müzik uygulamaları çıktı müzik ile ***** ***** dans eden tipler sonra arada bir tane daha aynı bunlara benzer bir uygulama çıktı en sonda tiktok çıktı. Hepsi aynı bokun laciverti zamanla öldüler buda ölecek sonra başka boktan uygulamalar çıkacak. Sırf hoşuna gitmiyor diye millet uygulamamı yapmasın bilader.

HoYeon Jung

80+ Gold
Bundan önce vine vardı ***** ***** hımanıa diyenler ünlü oldu mal mal hareketlerle sonra müzik uygulamaları çıktı müzik ile ***** ***** dans eden tipler sonra arada bir tane daha aynı bunlara benzer bir uygulama çıktı en sonda tiktok çıktı. Hepsi aynı bokun laciverti zamanla öldüler buda ölecek sonra başka boktan uygulamalar çıkacak. Sırf hoşuna gitmiyor diye millet uygulamamı yapmasın bilader.
Bak halen daha aynı muhabbeti yapıyorsun arkadaşım. Bir tek ben istemiyorum, bir sürü kişi istiyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,053
İsim
göksel yurtcan
bu video daha 1.katman bunun 6./7. katmanı var bu daha iyi

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan

böyle insanlar herzaman vardi , şuan soyal medya sayesinde böylelerini daha çok gorebiliyoruz, bu islenen suclar içinde gecerli elinde kamera olan hemen trajik olaylari videoya alip paylaşiliyor

Turantac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Alperen Turan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik
Steam
Argo
Discord