HoYeon Jung
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tanıdığım 50 yaşına bile girmedi ancak torunu varYalnız benim babam 60ına geliyor ben 16 yaşındayım ne torunu ya
Bir tanıdığım 50 yaşına bile girmedi ancak torunu varYalnız benim babam 60ına geliyor ben 16 yaşındayım ne torunu ya
Yuh , 25 Yaşında çocuğu doğmuş olsa. Aslında olabilir belkiBir tanıdığım 50 yaşına bile girmedi ancak torunu var
Sırf sen sevmiyorsun gözüne hoş gelmiyor diye yapılmasın demek bencillikten başka hiçbir şey değil kardeşim. Bende hoşlanmıyorum ama adamın hayatı insanların hayatı kimse sana bu postu neden attın demiyorsa sende başkalarına karışma kanks.Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan toplayabilir miyiz ülkemizde yasaklanması için? Neler yapabiliriz biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Sırf ben değil ki, eminim aklı başında olan birçok kişi sevmiyor bu videoları. O nedenle kapatılmasını istiyoruz. Ayrıca bunun sevip sevmemekle alakası yok. Küçük çocuklar bunları izleyerek etrafta cellat baba diye geziyor. Psikolojilerini bozuyorlar.Sırf sen sevmiyorsun gözüne hoş gelmiyor diye yapılmasın demek bencillikten başka hiçbir şey değil kardeşim. Bende hoşlanmıyorum ama adamın hayatı insanların hayatı kimse sana bu postu neden attın demiyorsa sende başkalarına karışma kanks.
İnan çok isterim ama kapansa yeni bir platform bulurlar. Olmaz ise olan platformları kullanır yine de bizi sinirlendirirler.Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan toplayabilir miyiz ülkemizde yasaklanması için? Neler yapabiliriz biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Bundan önce vine vardı ***** ***** hımanıa diyenler ünlü oldu mal mal hareketlerle sonra müzik uygulamaları çıktı müzik ile ***** ***** dans eden tipler sonra arada bir tane daha aynı bunlara benzer bir uygulama çıktı en sonda tiktok çıktı. Hepsi aynı bokun laciverti zamanla öldüler buda ölecek sonra başka boktan uygulamalar çıkacak. Sırf hoşuna gitmiyor diye millet uygulamamı yapmasın bilader.Sırf ben değil ki, eminim aklı başında olan birçok kişi sevmiyor bu videoları. O nedenle kapatılmasını istiyoruz. Ayrıca bunun sevip sevmemekle alakası yok. Küçük çocuklar bunları izleyerek etrafta cellat baba diye geziyor. Psikolojilerini bozuyorlar.
Bak halen daha aynı muhabbeti yapıyorsun arkadaşım. Bir tek ben istemiyorum, bir sürü kişi istiyor.Bundan önce vine vardı ***** ***** hımanıa diyenler ünlü oldu mal mal hareketlerle sonra müzik uygulamaları çıktı müzik ile ***** ***** dans eden tipler sonra arada bir tane daha aynı bunlara benzer bir uygulama çıktı en sonda tiktok çıktı. Hepsi aynı bokun laciverti zamanla öldüler buda ölecek sonra başka boktan uygulamalar çıkacak. Sırf hoşuna gitmiyor diye millet uygulamamı yapmasın bilader.
Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan
böyle insanlar herzaman vardi , şuan soyal medya sayesinde böylelerini daha çok gorebiliyoruz, bu islenen suclar içinde gecerli elinde kamera olan hemen trajik olaylari videoya alip paylaşiliyorYani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan toplayabilir miyiz ülkemizde yasaklanması için? Neler yapabiliriz biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Siz hepiniz toplanıp imza verin belki birinin umrunda olursunuz.Bak halen daha aynı muhabbeti yapıyorsun arkadaşım. Bir tek ben istemiyorum, bir sürü kişi istiyor.