NightWish2434
80+ Silver
Abdullah abi yapm... أنت تفعل الخطأ سوف يغزون البلاد
sadece o mu ptt türkcell gibi resmi kurumlar hatta devletin olan bazı resmi kurumlar arapça müşteri desteği vermeye başladı
O reklamlar internetteki etkinliklerinize göre Google tarafından otomatik olarak karşınıza çıkartılan reklamlar. Yani ülkenin bir yere gittiği yok. Çok saçma bir başlık olmuş.
arkadaşlar sanki ben bilmiyorum google ads nasıl işliyor. alta siteyi koyuyorum. ben ona buna hisse mi vereceğim Türkiye'de yaşamama rağmen? alakasız reklamSenle alakalı o reklamlar, forumla değil.
silindi
silen arkadaşlar sizin adınıza da üzüldüm...Yazdı yazdı ve sildi ...
İngilizce reklam çıkınca sorun yok yaniAbdullah abi bozmus niyeti
evet yok sorun. dolar 23₺İngilizce reklam çıkınca sorun yok yani.
ben sana degil altta birisi ükenin bir yere gittigi yok yazmıstı ona bir seyler yazmıstım. Ancak sonra arkadasın bir sucunun olmadıgını, silmem gerektigini dusundum.arkadaşlar sanki ben bilmiyorum google ads nasıl işliyor. alta siteyi koyuyorum. ben ona buna hisse mi vereceğim Türkiye'de yaşamama rağmen? alakasız reklam
Alıntıyı görüntüle
silen arkadaşlar sizin adınıza da üzüldüm...
ayrıca dipnot: site kurucusu Abdullah (Donanım Arşivi) Hacıgül'ün çıkan adslerle ilişkin herhangi bir seçme / ayırt etme seçeneğinin olmadığını da biliyorum. yani bugün bu gelir yarın başka bir şey. ben ilk defa karşılaştım diye koymak istedim.